sgianim Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Va salut!Ma poate ajuta cineva cu o schema la un monitor Samsung 2253BW, sasiu LS22AQ?Mai precis ma intereseaza partea de alimentare, e o placa IP-49135B.Va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 http://elektrotanya.com/samsung_2253bw_ ... nload.html Link spre comentariu
sgianim Postat Septembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Multumesc! Am gasit si eu asta dar nu contine partea de circuit! Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Ceva C_uri , gravide , STM8309 ... inflorit ? Link spre comentariu
sgianim Postat Septembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2013 condensatoarele le-am schimbat, erau ingrasate, dar am o siguranta arsa pe partea de inalta tensiune, si imi trebuia schema electronica sa vad daca gasesc cauza! Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Cum e marcata sig. pe PCB ? https://www.google.ro/search?q=Samsung% ... B200%3B141 Link spre comentariu
nostrom Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Ce controler are ? FAN7310 ? BIT3105 ? Nu are marcat pe sursa seria BN44-00xxxx ? Link spre comentariu
ady2006 Postat Aprilie 15, 2015 Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Am o problema cu acest tip de monitor. Nu mi-l recunoaste nici o placa video cuplata la intrarea DVI a monitorului. Nu am semnal video. Daca il conectez prin cablu VGA totul este ok. Daca bootez calculatorul cu alt monitor cuplat pe DVI, astept sa intre in windows si abia apoi cuplez monitorul defect, am semnal video si monitorul merge ok. Incercat pe mai multe calculatoare cu mai multe cabluri dvi. Toate calculatoarele cu monitoarele lor functioneaza ok. Conform manualului service simplificat de pe electrotanya defectul este "DVI signals are not recognized" iar rezolvarea "input the DVI DCC". Asta presupune rescrierea de firmware cu scule speciale pe care nu le am. Rog un coleg sa ma ajute cu un firmware pe care sa-l pot inscrie cu programator extern in 25LV010. Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum