Vizitator drtzic Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 salut nu stiu daca am scris corect dar sper sa obtzin ceva informatzi asi vrea sa realizez o cutie ca in schema de mai jos si asi vrea sa stiu dac a mai facut cineva ceva de genu asta si daca se aude bine ?diful e un magnat auto de 300 w 18- 200 hz cu diametru de 300 e tot ce scrie pe el e luat de pe un tun de bas auto si ma gandeam sa dau cu 100 de w reali in el cu o placa de sunet creativ si un sistem hom akai as005ra 750 Link spre comentariu
asyx Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 si care este schema? Link spre comentariu
CBI Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 nu,nu ai scris corectfoloseste limba romana adecvat sau deschide topicuri la sectiunea incepatorilor,la bodega etc Link spre comentariu
Vizitator drtzic Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 schitza dupa care vreau sa lucrez Link spre comentariu
Vizitator drtzic Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 si asi vrea sa stiu totusi cum s-ar fi scris corect daca eu am gresit Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Folosind ț în loc de z. Nu poci limba română. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 si altecele nu mai scrie pe difuzorul ala? ca de exemplu modelul... ca sa stim de unde sa-l luam.. pentru caracteristicile lui electroacustice mai degraba. Link spre comentariu
Vizitator drtzic Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 imi pare rau dar nu mai scrie nimic , doar ce e pe vechea lui carcasa si anume modelul tubului de bas,magnat 3000 xxl Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 atunci nu ai sanse sa faci o cutie pentru incinta trece banda de ordinul 6 .. e neaparat nevoie de parametri difuzorului.. sunt dificil de acordat si calculat felul asta de incinte.. Link spre comentariu
Vizitator drtzic Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 am reusit sa incleez incinta si sa fac cateva probe si se aude zic eu dupa ureghea mea bine far distorsionari si clar Link spre comentariu
Vizitator drtzic Postat Octombrie 5, 2013 Partajează Postat Octombrie 5, 2013 cer scuze de greseli am tastatura nasoala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum