Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un sistem din Timisoara facut cu ajutorul vostru !

Extrem

Postări Recomandate

nu ma lau io cu amplificatoru meu .. de pa vremea lui bunica.. dar scoate si el 50 WATT...are si el distorsiuni.. am si ars 1 iesire de la el u WOOFERU.. dar se auzea si de la difuzor niste sunete.. probabil nui cutia buna... adica ma rog :-J.... si apropo ... bobinele de care ziceaz 1 ii de 4 OHMI si 1 de 8 OHMI .. si dak le LEG in serie ajung la 2 OHMI ... putere dubla si REZISTENTZA puscata.. ma intelegi?? am incercat si asa da numi place :-J

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

9

• indrei

3

• Bogdi16

2

• Sandu_alex_999

2

Top autori în acest subiect

Vizitator kata_m

si io am 2 pro west de 25...puse pe niste boxe 3 cai...alaturi de alte difuri luate de la KON am dat tot 750 de mii pe fiecare...prima data am dat in ele cu un magnetofon sau ce o fi fost ala TESLA care initial avea in dotare boxele alea vestite...oe 3 cai ceva cu jazzpe ele...destul de vechi si ele.....in fine...atunci ma dezamagit cand am dat mai tare....se auzea asa de urat.....parca era bagata boxa intrun butoi.....in fineacum dau in ele cu un grundig 2*100 si se aude super bine....am cautat ceva link la difuri dar nimic....am vazut difuri pro west si de medii pana akum

Link spre comentariu
Vizitator kata_m

nu ma lau io cu amplificatoru meu .. de pa vremea lui bunica.. dar scoate si el 50 WATT...are si el distorsiuni.. am si ars 1 iesire de la el u WOOFERU.. dar se auzea si de la difuzor niste sunete.. probabil nui cutia buna... adica ma rog :-J.... si apropo ... bobinele de care ziceaz 1 ii de 4 OHMI si 1 de 8 OHMI .. si dak le LEG in serie ajung la 2 OHMI ... putere dubla si REZISTENTZA puscata.. ma intelegi?? am incercat si asa da numi place :-J

ambele sunt de 4 ohmi........dak legi in serie se aduna (4+4=8).......dak legi in paralel(1/R=1/r1+1/r2+......1/rn)o sa ai 2ohmi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări