indrei Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 nu ma lau io cu amplificatoru meu .. de pa vremea lui bunica.. dar scoate si el 50 WATT...are si el distorsiuni.. am si ars 1 iesire de la el u WOOFERU.. dar se auzea si de la difuzor niste sunete.. probabil nui cutia buna... adica ma rog :-J.... si apropo ... bobinele de care ziceaz 1 ii de 4 OHMI si 1 de 8 OHMI .. si dak le LEG in serie ajung la 2 OHMI ... putere dubla si REZISTENTZA puscata.. ma intelegi?? am incercat si asa da numi place :-J Link spre comentariu
Vizitator kata_m Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 si io am 2 pro west de 25...puse pe niste boxe 3 cai...alaturi de alte difuri luate de la KON am dat tot 750 de mii pe fiecare...prima data am dat in ele cu un magnetofon sau ce o fi fost ala TESLA care initial avea in dotare boxele alea vestite...oe 3 cai ceva cu jazzpe ele...destul de vechi si ele.....in fine...atunci ma dezamagit cand am dat mai tare....se auzea asa de urat.....parca era bagata boxa intrun butoi.....in fineacum dau in ele cu un grundig 2*100 si se aude super bine....am cautat ceva link la difuri dar nimic....am vazut difuri pro west si de medii pana akum Link spre comentariu
Vizitator kata_m Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 nu ma lau io cu amplificatoru meu .. de pa vremea lui bunica.. dar scoate si el 50 WATT...are si el distorsiuni.. am si ars 1 iesire de la el u WOOFERU.. dar se auzea si de la difuzor niste sunete.. probabil nui cutia buna... adica ma rog :-J.... si apropo ... bobinele de care ziceaz 1 ii de 4 OHMI si 1 de 8 OHMI .. si dak le LEG in serie ajung la 2 OHMI ... putere dubla si REZISTENTZA puscata.. ma intelegi?? am incercat si asa da numi place :-Jambele sunt de 4 ohmi........dak legi in serie se aduna (4+4=8).......dak legi in paralel(1/R=1/r1+1/r2+......1/rn)o sa ai 2ohmi Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 Concluzia? se aud bine da? pace tuturor :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum