Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un sistem din Timisoara facut cu ajutorul vostru !

Extrem

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

9

• indrei

3

• Bogdi16

2

• Sandu_alex_999

2

Top autori în acest subiect

e-i cu cele doua buline din partea de sus, si cu x-ul din mijloc?

Cele 2 ,,buline'' sunt 2 inalte din alea micute la 38 de mii (ideea mi-a da-to un om priceput la boxe care a fost atat de uimit cum poate suna un tweeter la 38 incat a luat vreo 10 pachetele :smt003 si mi-a si demonstrat ! nu mai aveam cuvinte :rolleyes: ..a 2-a zi am luat si eu vreo 5 pachetele :finga:) .....ele suna si fara filtru f bine...dar parca totusi urca prea mult...asa ca i-am taiat frecventele peste 10k si i-am pus un L-pad ca parca ieseau prea tare in evidenta :rock: X-ul....aspect...arata mai bine :finga:
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Vad k in boxele alea mai inalte ... sun difuzoare PRO WEST ?? sau ma insel?... pt k si io am 1 de 25 de cm 250 watt scrie pe el... aa si are 2 intrari 4&8 OHMI..ii ceva de el??.. k io nu lam pus numa pa 1 statzie mai slabuta... si mai antica.. tre sa recunosc suna destul de bine da ma asteptam la mai mult

Link spre comentariu
Vizitator razvy_me

indrei....sincer difuzoarele nu-si merita banii..nu au o performanta prea mare...eu am dat in ele 50 w rms si dupa cateva ore so dus...la pretul ala gasesti difuzoare mai bune.. :yawinkle:

Link spre comentariu

;)) sincer am dat 750 de mii pe ele... si si eu leam pus tot pe 50 ... da mno umpic distorsoneaza.. poate fi si din cauza incintei..nuj cat de bine am nimerit'o ...

Link spre comentariu

Vad k in boxele alea mai inalte ... sun difuzoare PRO WEST ?? sau ma insel?

Sunt pro west.

indrei....sincer difuzoarele nu-si merita banii..nu au o performanta prea mare...eu am dat in ele 50 w rms si dupa cateva ore so dus...la pretul ala gasesti difuzoare mai bune..

Ma, poate nu ai vazut bine si i-ai dat 500 de w :smt003 Eu ii dau 50 de w la varianta de 20 cm si nu da nici un semn de oboseala.Si spune-mi tu mie, daca difuzoru asta nu-si merita banii, ce poti cumpara mai bun la 700 de mii ? si cel de 20 cm costa 350 de mii.
Link spre comentariu

Vad k in boxele alea mai inalte ... sun difuzoare PRO WEST ?? sau ma insel?... pt k si io am 1 de 25 de cm 250 watt scrie pe el... aa si are 2 intrari 4&8 OHMI..ii ceva de el??.. k io nu lam pus numa pa 1 statzie mai slabuta... si mai antica.. tre sa recunosc suna destul de bine da ma asteptam la mai mult

Gresesti, difuzoarele astea au 2 bobine identice de 4 omuleti in ele. Ca sa ajungi la 8 oameni, le legi in serie :yawinkle: Am si eu 2 astfel de difuzoare, de 20cm, luate acum ceva timp. La 300 mii pe bucata, sunt super bune. Le am in niste incinte bass reflex care anterior au avut niste difuzoare ovale pentru bass si unele rotunde de ~8cm pentru medii si inalte (pacat ca le-am cumparat pe jumatate arse iar dif-ul oval si-a dat duhul la 30W cu traseul pentru reflex blocat cu ghiara). Nici acum nu stiu ce incinte am, insa pentru casa, combinate cu niste boxe pe compresie facute de electronica (evident, cu difuzoare chinezesti cu suspensia elastica verde :smt003 ) suna placut, acoperind toata banda de frecvente, fara utilizarea vre-unui filtru sau ceva.
Link spre comentariu

;)) sincer am dat 750 de mii pe ele... si si eu leam pus tot pe 50 ... da mno umpic distorsoneaza.. poate fi si din cauza incintei..nuj cat de bine am nimerit'o ...

Sincer..difuzoarele NU distorsioneaza...doar amplifurile.Foloseste un amplificator mai puternic si mai bun..si ai sa vezi ce frumos suna la 50 W..
Link spre comentariu

Oare ce ar fi sa am apuc sa sterg toate chestiilea astea ciudate gen: distorsioneaza difuzoarele, un difuzor scoate x W etc ? ( ma refer la distosiunea difuzoarelor evident atunci cand distorsioneaza ampul ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări