Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un sistem din Timisoara facut cu ajutorul vostru !

Extrem

Postări Recomandate

Cu topicu asta vreau sa multumesc tuturor de pe acest forum ca fara voi nu as fi fost in stare sa fac un asemenea sistem.Sistemu este alcatuit din 3 sateliti si un subwoofer care se vad foarte bine in imagini.Cele 2 floorstandere au fiecare 40 w rms cu difuzoare pro west respectiv sal (filtrele le-am facut in asa fel incat sunetu sa fie cat mai placut pe orice stil de muzica).Satelitu mai micut are un EW-08EP (medii) si un titanium tweeter boxa avand 50 w rms (filtru pasiv pt a taia bassu si evident pt un sunet cat mai placut) .Subwooferu este activ (mai am sa termin partea de amplificare dar nu prea am timp) cu un difuzor gztw30 titanium de la ground zero; tubu l-am facut sa nu mai vajaie aeru cand iese, se vede in poza dupa ce tub m-am luat... boxa avand 200w rms.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

9

• indrei

3

• Bogdi16

2

• Sandu_alex_999

2

Top autori în acest subiect

zi-mi si mie pls de unde ai luat tubul ala????? :axe: :axe: :axe: :axe: :supz: :supz: :prayer: :prayer: :prayer: :smt003 :smt003 :smt006 :smt006 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Link spre comentariu

De la turnuri ? din dioda.Din subwoofer...eu nu am gasit (am cautat peste tot) ... l-am facut din 2 tuburi pana la urma (atentie cele 2 tuburi cand le pui in interior (unde se unesc) sa nu fie denivelari...ca altfel vei avea un vajait din ala armonic :smt003 ).

Link spre comentariu

Pai sa vedem...Subu: Dif + lemn(pal de 3 cm) + vopsea + amplif+ filtru + butonase,etc = 5 mil2* Tower: difurile + lemn (stejar de 3 cm) + mocheta + tub + filtre = 4 milSatelit : lemn(pal de 1.6 cm) + difuri + filtru + vopsea = 800 de mii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări