Extrem Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 Cu topicu asta vreau sa multumesc tuturor de pe acest forum ca fara voi nu as fi fost in stare sa fac un asemenea sistem.Sistemu este alcatuit din 3 sateliti si un subwoofer care se vad foarte bine in imagini.Cele 2 floorstandere au fiecare 40 w rms cu difuzoare pro west respectiv sal (filtrele le-am facut in asa fel incat sunetu sa fie cat mai placut pe orice stil de muzica).Satelitu mai micut are un EW-08EP (medii) si un titanium tweeter boxa avand 50 w rms (filtru pasiv pt a taia bassu si evident pt un sunet cat mai placut) .Subwooferu este activ (mai am sa termin partea de amplificare dar nu prea am timp) cu un difuzor gztw30 titanium de la ground zero; tubu l-am facut sa nu mai vajaie aeru cand iese, se vede in poza dupa ce tub m-am luat... boxa avand 200w rms. Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 chiar is frumusele ... felicitari !!! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 Pt camera..e numai bun! Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Ms :yawinkle: gata eu ma las de domeniu asta pentru o perioada mai..lunga.Mi-a facut placere ! Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Foarte frumos lucrat, aspect frumos si dupa cate am vazut ai si un sunet de calitate la difuzoarele folosite ...sa le stapanesti sanatos...si ascultare placuta Link spre comentariu
ionut20 Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Felicitari si din partea mea arata super :smt006 Link spre comentariu
Challanger Postat Septembrie 16, 2006 Partajează Postat Septembrie 16, 2006 As avea si eu o rugaminte la Extrem:da-mi si mie schema de amplificare ptr subwwofer ,cu cablaj dak ai.te rog ca as avea si eu nevoie de un amplifMultumesc Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Eu amplifu l-am cumparat de la Vasile...schema pt asa ceva eu nu am...dar sunt sigur ca vei gasi la amplificatoare cea ce cauti . Later... Link spre comentariu
Bala Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 Felicitari pentru lucrare, chiar arata bine si acum ... auditie placuta !!!! :supz: Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 placut impresionat de munca voastra....sa va gadile urechile in mod placut Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 zi-mi si mie pls de unde ai luat tubul ala????? :axe: :axe: :axe: :axe: :supz: :supz: :prayer: :prayer: :prayer: :smt003 :smt003 :smt006 :smt006 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 26, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2006 De la turnuri ? din dioda.Din subwoofer...eu nu am gasit (am cautat peste tot) ... l-am facut din 2 tuburi pana la urma (atentie cele 2 tuburi cand le pui in interior (unde se unesc) sa nu fie denivelari...ca altfel vei avea un vajait din ala armonic :smt003 ). Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 da mie nu m-i se pare facut :rolleyes: in fine am sa incerc si eu poate iese.... :smt001 ms de sfat :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Septembrie 27, 2006 Partajează Postat Septembrie 27, 2006 Cam cat te-o costat toata aceasta " aventura ", cu tot cu sateliti +parte de amplificare ? Link spre comentariu
Extrem Postat Septembrie 27, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2006 Pai sa vedem...Subu: Dif + lemn(pal de 3 cm) + vopsea + amplif+ filtru + butonase,etc = 5 mil2* Tower: difurile + lemn (stejar de 3 cm) + mocheta + tub + filtre = 4 milSatelit : lemn(pal de 1.6 cm) + difuri + filtru + vopsea = 800 de mii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum