Vizitator RubenFerol Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 "incepator" pot spune ca este cuvantul care ma caracterizeaza deoarece m-am decis in urma cu doua saptamani sa-mi fac ca hobby electronica. Am inceput si am finalizat un amp 1x8W cu tda2030. Acum as vrea un dispozitiv electronic care sa-mi preia semnalul de la o intrare si sa o distribuie pe doua iesiri(acest amp de 1x8W si inca unul stereo de 2x5W). Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 In afara de asta : '' Acum as vrea un dispozitiv electronic care sa-mi preia semnalul de la o intrare si sa o distribuie pe doua iesiri(acest amp de 1x8W si inca unul stereo de 2x5W).'' ce ati scris mai sus am inteles!! Aici ce ati vrut sa spuneti ? Ce semnal ? care intrare si care ..iesiri? Fiti mai explicit!! Link spre comentariu
Vizitator RubenFerol Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Doresc sa preiau semnalul de la laptop si sa il redau atat pe amp de 8w cat si pe cel de 2x5w. http://imageshack.us/photo/my-images/853/n9ay.jpg/ Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Faci un cablu cu mufele în paralel, pin la pin. Link spre comentariu
Vizitator RubenFerol Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Faci un cablu cu mufele în paralel, pin la pin.Este primul lucru pe care l-am incercat. daca conectez amp de 1x8w nu se mai aude pe canalul respectiv (L sau R) la cel de 2x5w. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Pune in serie pe fiecare intrare un condi de 1uF.Daca nici asa nu merge ceva nu e in regula acolo. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Lasa doar ampliful 2 x 5W.Posibil nivel mic de semnal. Link spre comentariu
Vizitator RubenFerol Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Gata, s-a rezolvat. Multumesc. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Ar merge un etaj buffer cu operational.. asa se mai poate face in plus si o adaptare a nivelului semnalului prin corelarea rezistorului din bucla de reactie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum