Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dual CV 1462

Postări Recomandate

Buna seara,in urma cu ceva timp mi-am ajutat un prieten sa faca curatenie intr-o incapere si din intamplare am dat peste acest amplificator mi-a spus ca il pot pastra,am ajuns acasa si surpriza perfect functional,l-am cautat pe goo... si nu am gasit nimic important,scria undeva:raritate,l-am gasit pe un site la vreo catava sute de dolari etc.DACA cineva am avut asa ceva il rog sa ma ajute cu mai multe detalii si un pret estimativ(nu il voi vinde).multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Dublu CV - 1462 - amplificator de înaltă calitate stereo integrat , dezvoltat în Germania și produse în Japonia, în anii 1980 . Clasic de epocă privire panoul frontal completate cu cadran luminos , etapa de ieșire tranzistori în patru - nu sunt singurul motiv pentru modelul de popularitate CV - 1462 printre cunoscatori si fanii audio de epocă . Sistemul audio , care lucrează în tandem cu CV - 1462 și o sursă audio analogic permite acest amperi nu pierde relevanța acestuia peste 30 de ani ! Din păcate , dispozitiv modern de amplificare a sunetului digital de abia putea concura cu dual CV - 1462 atunci când a asculta înregistrări de vinil sau de bandă .Atunci când alegeți un amplificator CV - 1462 , printre componentele audio dual poate atrage atenția asupra tuner CT - 1462 jucător și CS - 741Q .Specificatii :Tip : două canale amplificator integrat .Mufă ieșire căști ∅ 6,3 mm .putere :maxim , RMS : 2 x 95 wați .Muzica , PMPO : 2 x 120 wați .Rezistenta conectat difuzoare : 8 - 16 ohmi ,O distorsiune armonică totală ( THD ), la o putere de până la 2 × 70 W , 1 kHz : 0,02 % .Factor de amortizare : > 70Gama de frecvențe :15 Hz - 25.000 Hz ± 1 dB ;8 Hz - 60.000 Hz ± 3 dB ;20 Hz - 20.000 Hz ± 1 dB .S / N Ratio:intrare de linie : 88 dB ;Phono MM : 68 dB ;MC Phono 61 dB ;Separare canale :între canale 55 dB ;între intrările 70 dB .Reglarea tonului :separat pentru frecvențele joase și înalte .Controlul volumului :filtru high-pass : nici unul ;filtru trece-jos , sau subsonic : da .intrări :Etapa Phono : 2,5 mV / 47 K ( MM ) , 0,8 mV / 100 ohmi ( MC ) ( RCA ) ;Tuner : 200 mV / 47 kohmi ( RCA ) ;Recorder 1 : 200 mV / 47 K ( conector DIN ) ;Casetofon 2 : ( RCA ) , 200 mV / 47 kohmi ( RCA ) ;Monitoare : 200 mV / 22 kohmi ( conector RCA ) .Numărul de ieșiri :difuzor 2 ,rezistența de la 8 la 16 ohmi ;ieșiri la : 2 , RCA și conectori DIN .Consum de energie :în modul inactiv : 44 W ;Putere nominală : 500 W ;Putere maxima : 680 Watt .Culoare Copus : antracit metalic ( foto) sau satin metalicTara de origine : Japonia .Țara - dezvoltator de Germania .Dimensiuni ( W x H x D ) : 440 × 110 × 357 mm .Greutate 10.3 kg .Schema doar pe mail.Valoare .... inestimabila.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ma poate ajuta cineva cu o schema pt acest amplif?se pare ca are unele probleme(initial am crezut ca e din potentiometre)cum ar fi:prima oara cand l-am probat a mers bine dupa ceva timp a inceput sa se auda mai tare un canal,pe celelalt care se auzea mai incet nu intra nici loudnes...l-am desfacut am gasit cateva lipituri reci(zona prefinali) le-am rezolvat,i-am dat drumu(bucurie mare) se auzea impecabil dupa vreo 3 ore de fuctionare la fel.daca are cineva vreo idee ce sa mai verific ar fi bine venita.multumesc

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Buna seara cu respect,in urma cu ceva timp am terminat de (reconditionat)amplificatorul mentionat mai sus(Dual CV 1462)problemele care le-am mentionat mai sus pareau sa fi fost din cauza unor stabilizatoare de tensiune care se incalzeau prea tare,dupa ce le-am schimbat radiatoarele(cu unele mai mari)problema n-a mai aparut cu toate ca i-am inlocuit si potentiometrul de volum,in momentul de fata amplificatorul se afla in perfecta stare de functionare tehnic si optic,reconditionarea a constat in revopsirea carcasei(partea superioara) a fetei partea de deasupra,schimbarea lampilor ce iluminau VU-metrele si emblema,deasemenea cele enumerate mai sus.Acum din dorinta de a-mi construi 2 subwoofere si tinand cont ca sunt in posesia unei Yamaha AX-570 m-ar bate gandul sa vand Dual-ul :cry: ,cu toate ca am impresie ca se aude mult mai clar ca yamaha la volum mai mic(45%).Rugamintea mea ar fi daca ar putea cineva sa il evalueze,am cautat pe google si n-am gasit nimic concret,un pret ceva,defapt gasisem undeva parca 470 ron si undeva 285 euro,acum sincer nu stiu ce valoare ar avea amplificatorul meu.Mentionez ca n-am inlocuit nici-o piesa inafara de potentiometrul de volum.MULTUMESC ANTICIPATPozele aici:http://www.99poze.ro/dual_cv_/1/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări