euvasile Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Ma intereseaza suportul pentru prezentarea covoarelor ( foto), poate stiti cumva vreo firma care se ocupa cu asa ceva, pe mine in mod special ma intereseaza aceii ''clesti'' de care se agata covorul ca restul se poate realiza.Daca nu am postat unde trebuie rog moderatorul sa-l incadreze in sectiunea potrivita ,eu am incercat dar nu ma lasa sa incarc fisiere.Va multumesc! Link spre comentariu
euvasile Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Site cineva cum se numeste acest suport? Link spre comentariu
euvasile Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Nu gasesc aceasta clema (vezi foto ) si apelez la voi poate ma puteti ajuta cumva.. Link spre comentariu
euvasile Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 nimic, nicio parere, nu ma poate ajuta nimeni? Link spre comentariu
euvasile Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 asta este sigla de pe ea Link spre comentariu
euvasile Postat Octombrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2013 dupa zile de cautari am gasit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum