rotten Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 L-am programat cu pony prog-ul si m-am trezit dupa aia ca i-a programat si lock-bitii de la memorieSingura interfata de programare pe care o am disponibila este spi-ul Aveti idee cum il mai pot reseta ? / debloca ? Link spre comentariu
pisoiu Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 Procedura de stergere curata tot, si memoria program, si bitii de lock./pisoiu Link spre comentariu
rotten Postat Septembrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2006 multam' l-am deblocat Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Dar daca vrei sa citesti continutul unui atmel si are lock,se poate totusi cumva... hai ,voi care sunteti mai experti spuneti-mi si mie daca as putea... Este vorba despre un AT 2313 . Thx. Link spre comentariu
Vizitator DragosP Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Dar daca vrei sa citesti continutul unui atmel si are lock,se poate totusi cumva...În condiţii uzuale de mic laborator (chiar şi maare) nu se poate. Citisem mai demult pe net că sunt nişte firme care contra unor sume babane pot "sparge" uC-uri. Da' trebuie să le prezinţi motivaţii serioase. :yawinkle: Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 Si totusi uite ca se poate citi cartele originale pe care le folosec anumiti provideri de televiziune prin satelit (DVB).Spre exemplu ,cu un ...unlooper trunker... Si mai sunt in multe artificii... http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=66405 Deci ma refer la ideea ca , poti trece de anumite nivele de securitate... Numai inca nu sa gasit nimeni sa treaca de nivelele de securitate la NOKIA BB5............... Link spre comentariu
aghora17 Postat Septembrie 19, 2006 Partajează Postat Septembrie 19, 2006 cica se poate sa desfaci capsula si sa manaresti niste conexiuni pe siliciu, dar ma cam indoiesc, iar daca se poate, va dati seama ca tre sa fi lucrat la chipul ala ca sa stii unde sa pui mana.mai bine faci aplicatia de la capat, decat sa incerci sa o copiezi de la altu.oricum, ce o sa poti lua nu e decat un hex, care la dimensiuni mari e nasol de citit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum