twinvortex Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Am o problema la bratul pentru sustinerea dozei.Este prea inclinat si un colt atinge discul .Stiti cumva cum as putea sa rezolv problema? Nu are nici un reglaj ca sa-i corectez unghiul. Atasez mai jos niste poze: Link spre comentariu
iulidan2 Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Din ce se vede in poze, e de presupus ca boltul care tine bratul s-a deformat sau uzat si de asta sta bratul inclinat. Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Pai aici e buba ca nu e uzat boltul.Toate partile metalice sunt ok.Nu am joc deloc.Doar daca s-a torsionat datorita vechimii bratul care sustine doza.Ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 pilesti putin plasticul, nu-l vede nimeni Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 In cazul asta ar trebui sa pilesc si butonul care comuta de pe un ac pe celalalt....as incerca sa-l readuc la forma initiala bagand bratul in apa fierbinte.A mai incercat cineva asta? Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Slabeste surubul din foto 3 , centreaza bratul si ... strangi la loc. Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 am facut asta...slabind surubul pot doar regla punctul de inchis /deschis...mutand stanga sau dreapta bratul fata de ax.Mie mi-ar trebui un reglaj in jurul axei bratului....ca sa stea paralel cu discul Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 pilesti putin plasticul, nu-l vede nimeniin zona marcata, acolo pare ca atinge Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Incearca sa elimini cauza,nu efectul...lasa bratul asa cum e si lucreaza la articulatia metalica.Cu putina rabdare si indemanare il poti scoate la adevar fara sa deformezi plasticul de la brat.De altfel e cea mai nefericita solutie,pt ca in momentul incalzirii nu ai nici un control asupra deformarii,ca sa nu mai spun ca operatia e ireversibila,in caz ca nu iti va iesi deformarea asa cum vrei. Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 am sa incerc sa rezolv din partile metalice, ma doare inima sa-l pilesc sau deformez. Link spre comentariu
twinvortex Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Incearca sa elimini cauza,nu efectul...lasa bratul asa cum e si lucreaza la articulatia metalica.Cu putina rabdare si indemanare il poti scoate la adevar fara sa deformezi plasticul de la brat.De altfel e cea mai nefericita solutie,pt ca in momentul incalzirii nu ai nici un control asupra deformarii,ca sa nu mai spun ca operatia e ireversibila,in caz ca nu iti va iesi deformarea asa cum vrei.Am gasit cauza.Intradevar din articulatie era buba.Tabla cu gauri pentru arc era indoita discret...probabil a fost dat peste cap bratul din neatentie.Acum incerc sa o indrept.Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Se poate inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum