rcalarasu Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Buna ziua! Folosesc pentru filmare cu camera web programul debut video capture, dar de la un timp am urmatoarea problema: nu mai pot viziona filmarile efectuate, adica am sonor se aude perfect ce este pe fondul filmarii, imi arata cronometrul ca merge filmarea dar nu reda nimica. Imi puteti spune ce se intampla? Va multumesc! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Daca nu s-au schimbat setarile, in special calea de semnal video, atunci este posibil ca driverul camerei web sa fie problema sau incompatibilitate de setari cu formatul ales, .avi sau altceva. Programul nu are "preview" (cred ca se numeste "device" fiind primul buton in stanga) in care sa vedeti ce "vede" camera?Camera web are microfon incorporat sau inregistrati cu alt microfon? Link spre comentariu
rcalarasu Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 camera are microfon incorporat, filmez in format avi Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 In program se vede imagine de la camera web? nu am programul instalat dar filmuletul de prezentare de la ei de pe site mentioneaza butonul "device" ca fiind primul din stanga si care ar echivala cu "preview". Link spre comentariu
rcalarasu Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 da se vede inregistreaza dar nu reda Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Nu merge sa vezi filmele alea nici cu un alt player ce are codecuri interne, cum ar fi VLC ?Uploadeaza un AVI din ala sa vedem si noi ce si cum. Link spre comentariu
rcalarasu Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 nu nu merge cu nici un player Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Inseamna ca programul de captura nu codeaza imaginea si pare o problema interna a lui. Parerea mea este sa reinstalati programul de captura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum