Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema vizionare inregistrare web

rcalarasu

Postări Recomandate

Buna ziua! Folosesc pentru filmare cu camera web programul debut video capture, dar de la un timp am urmatoarea problema: nu mai pot viziona filmarile efectuate, adica am sonor se aude perfect ce este pe fondul filmarii, imi arata cronometrul ca merge filmarea dar nu reda nimica. Imi puteti spune ce se intampla? Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rcalarasu

4

• The Stressmaker

3

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca nu s-au schimbat setarile, in special calea de semnal video, atunci este posibil ca driverul camerei web sa fie problema sau incompatibilitate de setari cu formatul ales, .avi sau altceva. Programul nu are "preview" (cred ca se numeste "device" fiind primul buton in stanga) in care sa vedeti ce "vede" camera?Camera web are microfon incorporat sau inregistrati cu alt microfon?

Link spre comentariu

In program se vede imagine de la camera web? nu am programul instalat dar filmuletul de prezentare de la ei de pe site mentioneaza butonul "device" ca fiind primul din stanga si care ar echivala cu "preview".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări