Vizitator criscotman Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Am cuparat un GPS de la DYNAVIN modelul DVN E60Pentru ca imi place sa-mi bag nasul in "smecheri" de acest gen l-am montat eu.Am urmat instructiunile fabricantului iar dupa montaj am trei probleme:1. Camera de mansalier functioneaza intrerup ( dar mai mult nu functioneaza ) ca si cum este un fir inrerupt. Am verificat legaturile dar nu a aparut nici o schimbare. As vrea sa verific semnalul de iesire dar nu vreau sa fac vreo "smecherie" ( am un palmares bogat in acest sens ), asa ca as dori un sfat in acest sens.2. Navigatia preia toate vechile comenzile ale display-ului masini si ale radiocasetofonului inclusiv comenzile de pe volan, dar nu vede radiocasetofonul masini, radiocass functioneaza de la butoanele lui, comenzile de pe volan functioneaza dar nu mai pot controla radio de pe joystick-ul de langa schimbator,( inainte aparea totul pe display, dar acum nu mai apare ) dar cu acest joystick pot controla toate comenzile navigatiei. Am verificat daca am montat totul cum trebuie, dar nu stiu ce sa mai fac ?3. Navigatia are controlor I-pod, pot intra de pe navigatie pe I-pod , am inclusiv semnal video de la I-pod, pot controla si de pe display si de la joystick I-podul , dar nu am sonor. Pe cablajul navigatie am intrare Audio dar si iesire Audio, dar in instructiunile de mondaj nu imi spune nimic ca ar trebui sa fac vreo legatura audio, si daca ar trebui sa o fac nu stiu de unde sa iau.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi, daca va rog frumos.Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum