Vizitator danel84 Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Buna ziua . Caut sa cumpar doar electromotorul uniui generator, indiferent de marca , doar puterea ma intereseazasa fie intre 5-8 kw cu aproximatie . Nu ma interesaza nici turatia la care trebuie sa functioneze(imi este indiferent) . Sper ca ma poate ajuta cineva cu o adresa sau ceva nr de telefon. Va multumesc anticipat . Link spre comentariu
Vizitator selinger Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Aveam eu un generator pe benzina care consuma mult cu un generator de 5,5 kw cu priza trifazica ,model HONDA , EXACT ASA CEVA : http://mercador.ro/oferta/generator-cur ... DRZqd.html DACA DORITI UN GENERATOR PE MAGNETI ,sunt acele de la OBI generatoare.Dar ,mult mai scumpe! Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Generatorul ala e departe de a avea 5.5kW si nu are de-a face nimic cu HONDA. Este un generator chinezesc veritabil.Uita-te la marimea alternatorului si vei intelege ca mai mult de 3kW nu poate sa aiba. Bobinajul lui este mai mult ca sigur din aluminiu.Alternatoare pentru generatoare se pot gasi ca piese de schimb. In Sibiu sunt vreo cateva firma care iti pot aduce alternatoare monofazate sau trifazate, de marca sau no name.Sunt firmele care comercializeaza generatoare si au si service pentru ele. Daca nu gasesti da-mi un MP si iti dau eu un numar de telefon al unei persoane care te poate ajuta.Turatiile la care poti gasi alternatoare de genul celui dorit de tine sunt 1500 respectiv 3000rpm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum