leo 17 Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 de 2 zile nu pot sa intru pe mssenger imi spune ca nu e valida parola sau id ul ,eu le am folosit zi de zi si nu aveam cum sa le uit .ce sa fac sa pot intra pe messenger? Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Intri pe pagina lor web si te loghezi de acolo. E posibil sa fie nevoie de raspunsul la intrebarile de securitate sau sa introduci codul dintr-o imagine captcha.Te-ai logat cumva de pe alt calculator ? Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2013 nu m am logat de pe alt calculator ,am incercat si de pe pagina lor de web si nu imi da voie sa intru pe id ul meu imi spune ca nu e valida parola sau id Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Atunci dai recuperare parola si bagi raspunsul la intrebarile de securitate. Daca nu le stii si nici nu ai o adresa de email secundara nu cred ca mai poti recupera contul.Incearca sa te loghezi si de alt calculator si da-i clear cookies la cel vechi, vezi ce se intampla. Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Salut.Asa mi s-a intamplat si mie,dar eu am rezolvat.Stiu ca pare ciudat raspunsul dar verifica in ce data este pc-ul si daca nu e cea corecta pune-o pe cea buna si o sa iti mearga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum