1987 Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 salutareDetin un tp-link cu dd-wrt si portul wan a murit, pur si simplu nu-l mai pot conecta pe ppoe si din ce citisem pe net mi-a dat de inteles ca e mort. Am cautat solutii de transformat un port lan in wan dar nu am gasit pentru versiunea mea. Se mai poate face ceva ca e foarte ok ca router si se comporta mai bine decat d-link`urile, este 740n v. 2.1. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Acest router defect "stie" de "bridge" (punte) intre lan si wlan? poate vreti sa folositi un router fara wlan (ieftin) ca router de pppoe si routerul existent pe post de switch unde lan1 e intrare in router si wlan e iesire. Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 e un defect tipic de alimentator, schimba-l cu unul de care esti sigur de starea lui tehnica sa aiba 5v 2A Link spre comentariu
1987 Postat Septembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2013 e un defect tipic de alimentator, schimba-l cu unul de care esti sigur de starea lui tehnica sa aiba 5v 2ASalut, alimentatorul are 9v 0.6A. @The Stressmaker: Nu am inteles intrebarea dvs. dar am specificat ca am incercat sa mut portul wan pe unul de lan, din pacate nu am reusit sau nu am gasit eu ce trebuie pentru ca vazusem la un 740n dar vers. 4.21/22/23, la 2.1 nu am gasit openwrt si am ramas pagubas. Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 eu ti-am spus solutia, nu te-am intrebat cat are cel original, acuma fa cum crezi Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 @1987: folositi un alimentator de 9V la 1A (pe site la tp-link se mentioneaza intre 0,6-0,85A) ca idee asemanatoare cu a dl. George(sb) . A avut si eu odata un switch alimentat dintr-un trafo de joc tv (9V/0,2A) si la un cablu functiona bine, cand erau doua cabluri se reseta din secunda in secunda.Cat despre "bridge" are denumiri diferite in functie de producator dar face acelasi lucru "uneste" retelele lan si wlan intr-una singura. Asa, se poate da "net" pe wlan din lan-ul routerului defect, acesta comportandu-se ca un switch obisnuit. Asta inseamna ca trebuie oprit tot ce tine de router din cel defect (practic devine un switch wifi), dhcp, alocare ip, etc, pentru a putea functiona cel adaugat.Incercati mai intai cu un alimentator mai "potent".Totusi, cum s-a defectat portul wan? descarcare electrostatica sau s-a oprit deodata? nu ar strica sa verificati condensatorii din el, daca routerul e mai vechi de 3 ani si eventual sa montati un radiator pe chip daca se incalzeste tare. Eu am "resuscitat" un router in acest mod, eroarea la el era nefunctionarea dhcp-ului.@George(sb): nu am mai vazut demult routere wifi pe 5V, majoritatea sunt cu alimentare pe 9V sau 12V, avand sursa in comutatie interna care reduce tensiunea undeva intre 2,5V si 3,3V. Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 nu am fost atent la tensiune, eu ma refeream la amperaj, la vand cu alimentatoare la limita si se duc repede Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum