YO7DIG Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Va salut domnilor, vreau sa va intreb daca cineva dintre dvs. a recuperat tranzistori dintr-un LNC , tranzistori GAS FET care la lipire necesita oarece precautie altfel se distrug ...cum se procedeaza?.....multumesc 73!. Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Daca mi-amintesc bine am vazut intr-un nr. din revista Radiocomunicatii si radioamatorism o modificare a unui LNB in emitator si care presupune acele deslipiri si lipiri a acelor componente.Poti cauta cu gogu' aceasta modificare. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Octombrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Ok multam de raspuns, am cautat pe net dar nu am gasit in schimb am primit ceva sfaturi de la un amic care face mereu asa ceva, e destul de simplu dar necesita atentie, chiar el a publicat ceva despre asta in revista noastra Radiocomunicatii si radioamatorism , cu multa atentzie se poate...sanatate 73 !... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum