Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent

Postări Recomandate

Buna ziua Am acesta circuite hibride de la sursa din monitoriu si TV china si nu stiu daca este echivalent cu STR-W6754 ,sau cu alte circuite sunt echivalente .De exemplu:1. BAO55T (D46 L35)2. FB C08 ( CQ0765RT )3. FB 0406H (5Q0765RT M)Asa scrie pe ele cum am scris, si va rog sa explicati cu care circuite sunt echivalente ??Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

3

• Toni Marginean

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Aceste circuite sunt cum am mentionat de la sursa din recuperari si asi dori sa le folosesc in lucul celor originale cum am mentionat ,sau a altor circuite din sursa unde sar putea inlocui cel orginal , si se stie ca sunt mai multe circuite folosite la sursa cu deferite coduri .Va multumesc.

Link spre comentariu

Pai am mai scris de 3 ori(sigur, nu este obligatoriu sa cititi tot ce pun eu la depanare),de ce va asteptati la echivalente la integrate de sursa? Fiecare firma are inginerii ei, multe dintre scheme sant patentate.Iar firmele mari sant intro concurenta acerba, se cotonogesc cat pot de mult.Asa ca un baiat destept observa ca poate inlocui un integrat cu altul, cu modificari minime-asta este altceva.In fond sursele tv/monit fiind flyback, nu pot fi asa mari diferente intre integrate.Dar nici asa sa pui pur si simplu unul de la St in locul unuia de la Allegro.Poti sa pui insa unele apropiate de la ceeasi firma la care difera puterea de iesire, cum ar fi unele cu terminatia 54 in loc de 53.Da, poti inlocui integrate apropiate ca funct, dar trebuie citit bine pdf-ul.Unele trag pinul de control la masa prin optocuplor dar altele urca pinul de control spre plus prin acelasi optocuplor.Ca in reclama--nu e asa simplu cum pare....

post-27339-139829683787_thumb.jpg

post-27339-1398296838_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări