Vizitator hash1s Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Nu stiu sa calculez rezistenta bobinelor.sorry... Link spre comentariu
Vizitator hash1s Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 C2 am 2 condesatori de 220 legati unu cu + si unu cu- am pus C1 de 47 cum ai spus si se aude mai bine acuma C2 de cat sal pun?? Link spre comentariu
George Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Pentru C2 procedezi la fel ca si pentru C1. C2 trebuie sa aiba aceeasi valoare ca si C1. Link spre comentariu
Vizitator hash1s Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 asa am pus si eu acuma dar nu am pus - la - ci + la - acuma sa vad ce valoare ii pun la c3 Link spre comentariu
George Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Pentru C3 pune 2 condensatori electrolitici de 10 uF fiecare conectati cu minusul comun. Link spre comentariu
Vizitator hash1s Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Da.Foarte bine merge acuma.Sa gasesc o schema cu un corector de ton si am terminat. Aveti o schema cu corecotr de ton? Eu am una dar nu merge asa bine.. ori am gresit eu ceva.. http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... teurt.gif/ asta e schema dar RV2 nu merge.. Link spre comentariu
George Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Din schema corectorului tau de ton, conecteaza condensatorul C2 la masa (minus). Link spre comentariu
Vizitator hash1s Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Aha adica asa?? Link spre comentariu
George Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Da............. Link spre comentariu
Vizitator hash1s Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 o sa incerc sa sa fac acum am un corector de ton asa : Link spre comentariu
Vizitator hash1s Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 In timp ce lucram azi pe la difuzoare auzeam la volum mare cand opream muzica un bazait.Am incercat sa pun la intrarea semnalului in amp cativa condesatori dar ba imi schimbau sunetul ba nu era bine.. Ce pot face in privinta asta?? Link spre comentariu
Vizitator cristi7c Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Acel bazait cred ca ar putea fi de la cablurile, mufele de intrare sau lipsa impamantarii la priza de 220.Cat despre difuzoarele de bass, cred ca ar trebui intai sa le testezi fara filtre, sa vezi daca scot bass. Orice filtru pasiv imbunatateste calitatea sunetului, nu sporeste semnificativ puterea bassului. Eu unu cam am indoieli ca un dif de 20 cm la 26 de lei va scoate bass multumitor. Poate le returnezi si cumperi unele mai potente, fabricate in afara chinei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum