cozmalau Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 buna! am un amplificator audio de 100w si trebuie sa ii aplic tensiune dubla de la un transformator de 2x30v dar eu nu am un asemenea traf si nu functioneaza ampliful daca ii aplic la bornele de alimentare in loc de tensiune dubla, o singura tensiune la ambele borne? Link spre comentariu
Adierea Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Nu merge trbue alimentator cu mediana ,poti folosi doua transformatoare . Link spre comentariu
suirammarius Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Nu merge trbue alimentator cu mediana ,poti folosi doua transformatoare . ... legate in serie, iar punctul din mijloc (unde se leaga un traf de altu') e priza mediana. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 si transformatoarele trebuie sa fie identice(tensiunile in secundare, sau relativ egale), pentru a nu creea dezechilibru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum