Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre componente cu varsta inaintata...

feri.visky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

5

• jack

1

• Depanatorul

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Generatiile de astazi nu mai sunt interesati de tehnologiile vechi. Acum avem i-Phone, tablete, .......Comutator 1x19 pozitii - la comutarea bruta a frecvente pe infasurarile unei bobine (cu prize) de acord. Cred ca avea si un buton de revenire. Folosit la statii radioamatori mai vechi.

Aici am putea discuta despre diverse piese vechi: utiliizare, parametrii, evolutia lor prin prisma tehnologiei...etc.Prezint in poze un comutator... daca stie cineva de el...

Link spre comentariu

Inca o precizare (nu prea se vede bine in poza)... Sub "geamul" de celuloid s-a aflat, candva, un carton cu diverse inscrisuri... iar acel buton actiona probabil un contact de test...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Mecanismul este cu "paleta libera" atasata unei membrane de sprafata mare formata din doua sectoare cilindrice... Se spunea de catre audiofilii de atunci ca acest difuzor reda mai bine muzica simfonica... Aveau si ei audiofilii lor...Foarte interesant...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări