Vizitator nighty Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Buna ziua, am cumparat niste faruri pentru un bmw e90...Au niste becuri chinezesti, n-am mai vazut asa ceva..Vreau ceva de aceleasi dimensiuni si mai de calitate cu lumina alba.Am cumparat niste SMD-uri dar nu incap in locasul ala..Becul asta are invelisul cauciucat si e mai mic diametrul...Daca are cineva vre-o idee. Multumesc Link spre comentariu
adrianf88 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Man, acolo ai niste led-uri ordinare (presupun ca sunt ordinare, daca sunt chinezisme) de 5mm. Daca vrei sa pastrezi ansamblul asemanator, poti sa incerci sa schimbi led-urile propriuzise. Gasesti led-uri hiperluminoase nichia de 5mm pe net daca cauti cu atentie... Si sunt maxim 3 RON bucata... Link spre comentariu
Vizitator nighty Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Sunt de 3 mm. Presupun ca trebuie lipite..Nu ma pricep la asa ceva deloc probabil am sa merg la un atelier ceva sa vad ce pot face. Link spre comentariu
adrianf88 Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 esti sigur ca nu sunt de 5? Mie asa mi se par... Si nu are sens sa te duci la un atelier. Sunt doar 2 led-uri amarate... Iei niste leduri bune si o sa iasa treaba mai bine... Cel putin asta e parerea mea... Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Sunt de 3, comparandu-le cu degetele Link spre comentariu
adrianf88 Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 sunt curios ce fel de far e ala cu 2 led-uri de 3 mm ) din ce m-am documentat cele mai luminoase led-uri de 3 de pe piata scot 7lm max. Ma gandesc ca ar merge pentru niste lumini de bord, sau de plafoniera poate... Dar far? Ciudat. Cred ca daca te chinui putin poti sa bagi niste led-uri mai serioase acolo. Niste CREE sau NICHIA. :)Poti aruca o privire aici. viewtopic.php?f=209&t=132372Far serios (de motocicleta ce-i drept... Dar far totusi.) facut cu 6 led-uri CREE cum trebuie. Nu cred ca 2 led-uri de 3 pot sa se compare cu asta. Plus ca nu cred ca ai trece RAR-ul sau ITP-ul cu alea... Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Cred ca ar trebui sa te mai documentezi nitel in legatura cu ce inseamna Angel Eyes la un far, inainte de a mai posta aici Link spre comentariu
adrianf88 Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Dr. L Am un mare respect pentru dumneavoastra dar chiar daca sunt nou pe forum si chiar daca cu electronica sunt complet praf, cred ca nu m-as baga intr-o discutie daca nu am nici cel mai mic habar ce spun. Poate nu sunt o autoritate in domeniu dar unul dintre cei mai buni prieteni ai mei se ocupa fix de faruri. Mai jos e o poza cu un far angel eye bun. Varianta cu 2 led-uri bagate in capetele unui tub e o tentativa ieftina de a copia efectul dar din pacate fara succes. In imagine numar mai bine de 60 de SMD-uri. Oare se compara cu 2 led-uri de 3 mm? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Si atunci de ce ai postat mai sus despre farul cu 6 leduri nichia? Intr-adevar 2 leduri de 3mm sunt prea slabe, dar daca initiatorul subiectului asta are... Link spre comentariu
adrianf88 Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 L-am indrumat in directia aia pentru ca era cel mai apropiat lucru. Poate gasea ceva informatii utile. Nu e vina mea ca nu sunt mai multe topicuri despre angel eyes Link spre comentariu
vghesm Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Salutari.Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar sunteti putin pe langa subiect!Ca idee, farurile originale BMW sunt facute de Hella, iar Angel Eye ORIGINAL la modelele vechi era facut din 2 beculete ordinare de 12V cu fibra optica. Modelele noi insa au implementat tehnologia LED, dar nici vorba de inel de LED-uri SMD (poate in varianta chinezeasca a copiei copiate de copiatori ).In vrianta originala se folosesc 2 LED-uri Philips Rebel (cate unul la fiecare capat) montate cu fibra optica ....E ceva mai complex, nu poci spune mai multe ca cica e secret de serviciu ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum