moduino Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Am terminat telecomanda IR pentru amplificatorul meu "pe lampi". Amplificatorul este inca in lucru...Telecomanda foloseste protocolul RC5 si are 5 comenzi: on/off, vol+, mute, vol- si un canal auxiliar (sa fie) care corespunde cu data 14 in RC5. Am scos adresa din protocol, astfel este cam universala. Dupa ridicarea degetului de pe buton, uC intra in sleep si se "trezeste" la oricare apasare de buton.Partea cea mai laborioasa nu a fost partea electronica ci partea de "tamplarie". Practic am realizat-o din lemn si alama de la zero. Pentru prima incercare de acest gen sunt foarte multumit de rezultatul obtinut.Cateva poze din timpul "genezei" si fisierele pentru a putea fi realizata de doritori. RC_1824.hex.txt Link spre comentariu
fratello Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Pasiune si indemanare = lucru de calitate !Arata excelent ! Felicitari ! Link spre comentariu
moduino Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Multumesc de aprecieri! Am uitat sa specific ca are 2 acumulatori si se incarca extern. Are pe spate doua contacte (tinte din alama pentru tapitat usi) si am prevazut pe carcasa amplificatorului un loc de "andocare" pentru telecomanda.Imi pare rau ca nu am facut-o dintr-un lemn mai "de soi". Am niste bucati de nuc prin casa, puse la uscat de ceva vreme, dar s-au cam crapat... Probabil ca din cauza caldurii din casa, nu stiu... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Felicitari! Sunt mandru ca avem printre noi oameni deosebiti! Link spre comentariu
vcdec Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Foarte frumoasa, pe cand o versiune comerciala? Link spre comentariu
moduino Postat Septembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Orice este de vanzare. Numiti un pret peste 500 lei si este a dvs Link spre comentariu
Mondan Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Pai ce a fost asta ? Doar telecomanda ? Cum ii faci volum+ si volum- ? Sper ca nu tot cu lampi .. Ca daca pui TDA7318 deja ai stricat calitatea lampilor. Sau zi ca e un motor care invarte butonul de potentiometru. Link spre comentariu
bercioiu Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 @Mondan Asa cum spune si titlul topicului, asta este doar telecomanda, si da, volumul este reglat cu ajutorul unui potentiometru stereo, motorizat, Alps. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum