briobit Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 ma poate ajuta cineva cu o schema pe tranzistoare la care sa am parametrii urmatori 0-30v si curent reglabil 0-3A ... tranzistoarele de putere daca se poate 2n3055 si restul ce se foloseste bd bc ...Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
wolf Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 uita-te aici http://www.electronics-lab.com/projects/power/ este probata si mere ok Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2006 TL081, operational amplifier nu gasesc integratele astea ... poti sa imi spui la ce pret le`ai gasit si unde? Link spre comentariu
wolf Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 :rolleyes: hai ca esti tare ) cam la orice mag. mai mare( se pare da nu am voie sa dau nume ) pe MaicaDomnului ( daca esti din buc. ), nu costa mai mult de 1.5ron :partyman: Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2006 sunt din constanta .... merci frumos mai caut Link spre comentariu
wolf Postat Septembrie 7, 2006 Partajează Postat Septembrie 7, 2006 cauta alt operational ....si un lm358 ti-ar de folos acolo ..ar mere super ..ai grija este dual Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2006 pai cu 358 am mai lucrat da am zis ca e cine stie ce de capu lui ok maerci inca o data de sfat ma apuc de treaba Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2006 eu as fi vrut sa fie fara integrate da daca altfel nu se poate incerc si asa ... va multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
amper Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 Merge si cu operationalul OP 07 am testat eu. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 Daca nu gasesti tl 081 cauta din seria tl pana la 084. In tl 084 ai 4 ao-uri bagate (parca asa imi aduc aminte) Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 Sursa 0-30V care livreaza maxim 10A http://www.uoguelph.ca/~antoon/circ/ps3010/ps3010a.html Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 o schema care a circulat prin anii '80 si foarte fiabila, la care curentul de iesire poate ajunge si la 3A (desi in articol se specifica "doar" 2A)... cu protectie la scurtcicuit si suprasarcina (prag reglabil) si numai cu tranzistoare...PS: am scanat si reeditatat textul articolului original (in 6 ore :smt003 ) pentru ca e foarte util incepatorilor (si numai) avand descrierea functionarii, calculele componentelor, detalii de contructie.. Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 12, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2006 merci frumos ma apuc de treaba e exact ce am nevoie Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 12, 2006 Partajează Postat Octombrie 12, 2006 ca sa fie treaba treaba :yawinkle: am desenat si cablajul, ai si modul de asamblare al montajului si cum arata virtual....PS: in loc de cele 2 beculete (L1 si L2) am pus un LED inseriat cu rezistenta R13 care are o valoare de 4,7..5,6k Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2006 merci frumos de ajutor am instalat si eu eagle dar sunt la inceput.... va multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum