pusttiu Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 am luat o statie bouyor st20 dar nu am gasit schema pe net pentru modelul acesta si poate ma ajuta careva. are : redresare gz34, preu ef86, 2buc si driver ecc83 , final pp cu 6l6gc. aici am gasito pe net : http://www.radiomuseum.org/r/bouyer_st20st_2.html poze cu a mea aici , in prima e o schema gasita cu gogu dar nu e decit cu ef86 fara ecc83 http://www.99poze.ro/bouyer_st_/ suna f bn pt cit e de veche, nimic schimbat in ea in afara de ef86 si ecc83 care nu sunt cele originale. intrari si iesiri cu mufe tip banana, suprinzator ca nu are nici zg de fond si nici zg la cablu de semnal . reglaj de ton si comutator de retea cu mai multe pozitii pentru cit de mare e tensiunea la priza, are in stanga un indicator in care arata 220v la retea si daca treci peste ea.... iesire tot pe banane si 4,8,15,250 si 500 zice Z (impedanta) priza e ciudata ca e ca cea de radificare in care sunt 2 pini in care infingi conectorul ,nu avea cablu dar am improvizat ceva. ms ms. traful este f mic pt 20w care zice pe net ca ii are, suna ffff bn, bass puternic. ms ms Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 http://a392.idata.over-blog.com/3/44/57 ... R-ST20.JPG Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 acesta o am si eu , dar are 3 ef86 , a mea e cu ecc83 si 2 ef86.in plus e redresarea e cu gz32 iar la mine e gz34 Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Atunci ... cauta aici : http://www.franceradionumerique.com/pag ... 87237.html Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 gata ms ms curios e ca statia cinta fara una din ef86 si fara a ambele pe intrarea de mag (de nivel mare) ce modificari pot face sa il fac de chitara? cam ca asta Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 gata ms ms curios e ca statia cinta fara una din ef86 si fara a ambele pe intrarea de mag (de nivel mare) ce modificari pot face sa il fac de chitara? cam ca asta Poti intra cu chitara pe una din intrari,pe cea cu ECC83 ai sensibilitate mai mica,nu e nevoie sa modifici ceva,fa o proba,vezi ce si cum,daca nu esti multumit ,cloneaza un preu de la un amp de chitara si pastreaza doar etajul final,cam ciudat defazorul.Succesuri Link spre comentariu
THOMAS Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 **************************************** ce modificari pot face sa il fac de chitara? cam ca asta Lasati preamplificatorul pentru intrarea de microfon asa cum este,iar pe cea cu ECC83 o puteti modifica dupa cum va propun eu pe schema originala.Veti avea un sunet bun > si chiar un OD cu potentiometrul la maxim. Modificarile sunt foarte usor de facut si sunt cele din chenarul rosu.Am adaugat si un comutator (optional) pentru ,sunetul obtinut depinde foarte mult de tipul dozelor de chitara si de multe altele,ce v-am propus eu este ceva "universal" fara prea mari pretentii dar nu este exclus sa va placa si asa !!! Link spre comentariu
gg101 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 **************************************** ce modificari pot face sa il fac de chitara? cam ca asta Lasati preamplificatorul pentru intrarea de microfon asa cum este,iar pe cea cu ECC83 o puteti modifica dupa cum va propun eu pe schema originala.Veti avea un sunet bun > si chiar un OD cu potentiometrul la maxim. Modificarile sunt foarte usor de facut si sunt cele din chenarul rosu.Am adaugat si un comutator (optional) pentru ,sunetul obtinut depinde foarte mult de tipul dozelor de chitara si de multe altele,ce v-am propus eu este ceva "universal" fara prea mari pretentii dar nu este exclus sa va placa si asa !!!Noroc ca pe Youtube se aude si foarte bine . Sunt de aceeasi parere . Preampul a fost modificat .Altfel nu s-ar fi auzit si lovitura penei .Se aude si sustain suficient ceea ce insemna ca faza semnalului este la locul ei . Daca Domn'Lazaroiu a ales condensatorul de cuplare de 10 nF eu as pune un condensator ceramic pt "bright" de maxim 250 pF ....my 2 cent Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2013 bn seara, sincer sufar de discromantie partiala (gama inchisa la culoare ) nu vad nici un rosu pe schema aiapls o versiune mai mare daca se poate ca la zoom nu mai inteleg. (poate e de la pc meu)-chiar sunt curios cum e atacul la acest etaj, se pare ca la nivel mare ambele lampi (jumate din ecc83 si ef86 a 2 ) ataca pp cu 6l6. inca nu am gasit o metoda sa lipesc piesele pe cablaj. multumesc. Link spre comentariu
THOMAS Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 bn seara, sincer sufar de discromantie partiala (gama inchisa la culoare ) nu vad nici un rosu pe schema aiapls o versiune mai mare daca se poate ca la zoom nu mai inteleg. (poate e de la pc meu)-chiar sunt curios cum e atacul la acest etaj, se pare ca la nivel mare ambele lampi (jumate din ecc83 si ef86 a 2 ) ataca pp cu 6l6. inca nu am gasit o metoda sa lipesc piesele pe cablaj. multumesc. Atacul pentru tuburile finale este facut cu un defazor clasic (parafaza) cu o trioda din 1/2 ECC83 si un EF86 legat ca trioda,nu este nimic senzational. Pentru preamplificare are doua tuburi; unul cu 1/2 din ECC83 pentru care trebuie sa faceti dv. modificarile necesare pentru a functiona bine pe chitara si unul de microfon cu alt tub EF86,tub consacrat pentru preamplificatoare de microfon de inalta clasa. Aveti mai jos o alta poza cu partea de preamp ce ar trebui modificata,sper sa se vada mai bine.Nu am suficient timp sa va redesenez intreaga schema,imi pare rau. Si...schema etajului final,nu-i rau acest amplificator,a fost bine gandit la vremea lui ! Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2013 multumesc, pt sfaturi, acum vad si eu unde e rosu. am incercat niste modificari intr-o dupa amiaza cu baietii la o bere dar la sf am renuntat. am inchis statia ca suna prea bn asa cum era ea. o sa o folosesc pt auditii la iarba verde sau gratare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum