Marian Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Rezistenta aia de 4,7 Ohm este masurata ca sa-i confirmi valoarea? Daca da asta ar sugera ca ai cam 117mA consum, dar este cam putin raportat la cei 21mV gasiti mai sus intre sursa unui final si punctul de la iesire dinaintea bobinei... ai 2 pererchi de finali sau doar 1? si rezistentele alea de putere sunt chiar de 180m Ohm ( adica 0,18 ) sau sunt de alta valoare? Cel mai sigur si eficient atat pentru tine cat si pentru mine ca sa stiu despre ce vorbesc este sa pui niste poze reale exact cu ce ai tu acolo, altfel ne cam invartim in cerc. Link spre comentariu
tpc Postat Noiembrie 2, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 S-au dus finalii , un mic scurtcircuit cu un tester al aparatului de masura ..... Va trebui sa cumpar altii . Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 vezi pe foaia cu schema kitului daca ti-a scris daca a reglat biasul,mie mi-a zis ca il regleaza dar la reglat la minim si asa a scris si pe foaie.cand schimbi finali masoara pe ramura de+ cati miliamperi ai,kit-urile mele aveau 38MA si l-am crescut pana la 68MA Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 La volum mic (aproximativ 5%), nu se aude clar , care ar putea fi problema ? Am schimbat condensatorii de filtraj din alimentare , dar se comporta la fel .problema este biasul,nu l-a reglat la cel mai mic nivel de thd ci la reglat la minim,asa mi-la reglat si mie si de aceia intrerupe la volum mic si daca pui sonda de temperatura direct pe tr ai sa vezi ca se incinge.daca spui ca in loc de mje-uri ai bd-uri ti-a cam dat tepa si ar trebui sa ii bati oprazuldaca p1 nu este de 5k si r18 este de 4k7 si r19 1k si-a cam batut joc de clienteala Link spre comentariu
tpc Postat Mai 24, 2014 Autor Partajează Postat Mai 24, 2014 Se poate inchide .Multumesc Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 nu ne spui si de ce? Link spre comentariu
tpc Postat August 2, 2015 Autor Partajează Postat August 2, 2015 Le-am donat unui cunoscut . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum