Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clasa D

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

Poi si cand reincepi experimentele? imi poti zice si mie cam cat ar fii o sursa din asta si daca merita inlocuita cu un traf sanatos(nu ma refer la greutate ci la performantze) ca tare as vrea si eu vreo doua bucati :prayer: Noroc!! :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

18

• moro

12

• Tavi

6

• CATA2003

5

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Salve.Sa nu va suparati pe mine daca nu am prea mare experienta in audio.Dar am lucrat cu amplifuri.Totusi aici un lucru mi-a atras atentia.Tranzistorul TR1(2sa1015) care se leaga de o poarta logica din IC2(4069).De aici semnalul se transf in digital ?Aica daca am o sinusoida el ia doar varfurile ei ?Adica tensiunea monentana a semnalului de intrare depseste o anumita valaore se da un puls ?Si restul inf. despre forma sinusoidei de pierde ?mmmDupa mintea mea de crocodil e ciudat sa merga.k

Link spre comentariu

semnalul se transforma din analog in digital, in interiorul chip-ului, urmareste detasheet-ul, schema chiar merge, au testat-o si altii, pierderea e foarte mica parca 5% disipatia parca era de vre-o 15W daca nu confund cu alta schema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări