Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clasa D

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

Vizitator maximus

Eagle nu e un soft prost...este simplu varianta Lite ptr ca te face sa rutezi manual...si ca adaugare compania unde lucrez (una de prestigiu mondial) foloseste Eagle ptr ca are niste caracteristici unice...adica ceea ce modifici in schema se modifica si in pcb si invers etc...oricum poate o sa-l fac in eagle de dragul de a-l face...bine :d .....cat despre colaborare, tu alegi cu cine lucrezi. O varianta de soft mai "bun" ar fi OrCad sau Mentor :d dar cam complicate uneori...de aceea unii aleg variantele easy de creatie, asa nu dai in bara....oricum as alege Zuken sau Protel in creatie de PCB....succes

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

18

• moro

12

• Tavi

6

• CATA2003

5

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

am si eu o curiozitate :de ce sunt asa scumpe miezurile de ferita - ex : T106-2 , si ce diametru au ?sau poate ca nu sunt scumpe, asa mi se pare mie .. 20 lei un inel de ferita ? :smt006

Link spre comentariu

am si eu o curiozitate :de ce sunt asa scumpe miezurile de ferita - ex : T106-2 , si ce diametru au ?sau poate ca nu sunt scumpe, asa mi se pare mie .. 20 lei un inel de ferita ? :smt006

de multe ori m-am gandit si eu la chestia asta :partyman:
Link spre comentariu

pai eu intreb pentru ca am stranse in timp aprox 40 de inele de ferita de diverse forme si dimensiuni , , majoritatea din tv la 100hz , ma gandeam ca poate sunt utile la amplificatoare in poza tranzistorul e pus ca reper, nu am mai stat sa le masor pe fiecare

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Sunt scumpa pentru toti producatorii DOAR pe alea le recomanda ca fiind bune.Eu le-am luat de la ELFA(suedia) si atata au iesit la pret :goodman:De alea cum ai pus poza am sute dar NU merg la clasa D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări