Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clasa D

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

pe mine nu ma prea multumesc cei 500w/canal, se poate marii tensiunea in sursa pentru a face un amp cu 2 surse care sa imi dea o putere onorablia pt open-air?

se poate dar cu alta schema....
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

18

• moro

12

• Tavi

6

• CATA2003

5

Top autori în acest subiect

pai cu finalii de i-a pus Vasile amplificatorul asta ar trebuii sa scoata 500W fara probleme ! cei ce nu au nevoie de 500W il alimenteaza mai jos :rolleyes:

Si eventual imi iau o masina de Formula 1 ca sa ma plimb cu ea prin fata blocului...Ideea era de o Clasa D varianta stereo "lights"...Cat despre sursa in comutatie in loc de traf ==> logic!
Link spre comentariu

sursa de 1200W este gata dar nu imi place layoutul si refac cablajele la ea.

Apropo, Vasile, nu ne dai si noua schema, oricumtranzistorii nu ma duc sa-i iau din bazar daca am de unde sa iau originali :supz:
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Stau prost cu timpul si asa ca fac o propunere... Cine vrea sa proiecteze cablajul pentru acest amplif ? In schimb ii ofer toate piesele(inclusiv cablajul proiectat de el facut la fabrica) ca sa-si faca si el unu stereo.Cine se baga ?

Link spre comentariu

sorry dar vreau dublu strat si cam toate piesele SMD... adica ceva profi. Sper ca ai vazut poza aia de mai sus cum doresc sa arate....

Cred ca mai intai trebuie sa faci niste precizari: ce piese o sa folosesti? de ex, LM (apropos, la NS apare ca obsolete) are o capsula smd mai atipica 10-Pin Ceramic Flatpak (W10A). deci, ce integrat va fi? un PSOP, SOIC? sau ce tranzistoare (exceptand finalii, care inteleg ca ii ai deja), ce diode o sa folosesti? si bineinteles capsulele acestora.
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

chestia asta se stabileste cu cel care vrea sa faca proiectul, la operational inca nu sunt decis cu ce sa-l inlocuiesc dar oricum cu unu care are si reglaj de offest...In timp ce bem o bere stabilim pe capsule pune acolo :goodman:

Link spre comentariu
Vizitator maximus

Dle Osiris te va multumi un cablaj facut in Eagle? si cum e cu promosiunea? dai cablaj facut si piese...tot?:d presupun ca vei vrea si fisierele Gerber...ce zici facem targul? numa sa-mi zici ce SMD vrei...ca sunt de m multe "marimi" fizice ca sa scurtez lista....bye

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

eagle... prost soft, toate cablajele facute in el arata ca dracu... dar dece nu ? normal ca vreau gerberele ca altfel cum naiba il fac la fabrica ?Prefer totusi sa-l faca cineva din Buc ca sa stiu pe cine strang de gat daca il face prostMai toate cablajele facute de diversi(contra cost bineinteles) au fost bune de aruncat, unele cu gauri prea stramte de nu incapea pinul la piesa, altele cu piaese amplasate total aiurea pe pcb, etc... etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări