Vizitator yellowgreen Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 nu sunt documentat despre convertorul analogic-pwm , dar o sa ma documentez despre asta. schema recomandata de pe site-ul producatorului pentru driverul IRS2092 e ok ? pot sa o folosesc ca sa imi fac un amplificator de 30-40-60 w ? care sa aiba si o calitate a semnalului f. buna ? ca sa obtin 30-60w - in loc de cei 100 w sau 200 w cat scoate schema lor - fara sa modific nici o componenta - e suficient sa scad tensiunea de alimentare ? Link spre comentariu
lalihifi Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 In locul tau as cauta sa folosesc ceva genul TAS5615 (TAS5630).Scapi si tu de finali si de tensiunea dubla de alimentare .Schemele cu Irs sunt dedicate mai ales puterilor mari deoarece poti modifica usor etajul de iesire .Asta nu inseamna ca nu le poti folosi la 50w de ex :-) Link spre comentariu
Vizitator yellowgreen Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 bun. Link spre comentariu
Vizitator yellowgreen Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 bun.deja am studiat 2 nopti si m-am mai documentat. schemele celor de la IRF - sunt bestiale - sunt si simple de realizat. ti se dau si cablajele. tensiunea dubla si finalii nu sunt o problema. ii bagi doar o tensiunea dubla si masa aferenta. restul - isi face el pe schema din astea 2 tensiuni.e foarte utila modularizarea care permite sa iti faci pe bucati amplificatorul.iar regland din tensiunea aia dubla - reglezi tocmai puterea care o ai la iesire. scazi tensiunea - ai o putere mai mica - si invers.de acum faza de documentare initiala am trecut-o. stiu clar ce vreau sa fac. am gasit acele module gata facute de cei de la irf - de test .. nu o sa cumpar asa ceva fiindca costul e cateva sute de dolari. dar o sa ma inspir din modulele alea. daca cautati pe google dupa IRAUDAMP4 si dupa iraudamp5.sunt 2 module facute cu 2 drivere diferite : IRS20955 si IRS2092 - doar la al doilea se poate aplica pe intrare direct semnal sinusiodal - audio. primul are nevoie de alt circuit intermediar. Link spre comentariu
Vizitator ionutzxpo Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 si gata s-a abandonat totu? nu se mai incumeta nimeni sa faca un cablaj functional? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum