adrian98 Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Salut,are cineva un circuit pt un stabilizator de 5V adica eu sa bag 9V si sa iasa numai 5V pt ca daca iese mai mult de 5V ard placuta de dezvoltare si nu mai am pe urma cu ce sa programez. Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 mai simplu nu se poate decat cu un stabilizator de 5 v lm 7805 Link spre comentariu
adrian98 Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 circuit nu ai? eu am cerut circuit nu schema Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Ce intelegi prin "circuit" : cablaj , IC stabilizator , sau ... montaj gata facut ?Cei 9V sunt DC , sau AC ? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 circuit nu ai? eu am cerut circuit nu schemaAi cerut un circuit şi ţi s-a dat. Dacă nu ştii să te exprimi e problema ta, nu a celor care vor să te ajute. Link spre comentariu
adrian98 Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 circuit nu ai? eu am cerut circuit nu schemaAi cerut un circuit şi ţi s-a dat. Dacă nu ştii să te exprimi e problema ta, nu a celor care vor să te ajute.aia este schema nu circuit circuitul arata ceva de genu https://www.google.ro/search?q=circuite ... 379%3B1878 Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Adrian, ala e cablaj, deci invata sa te exprimi asa cum ai fost sfătuit.Apoi, fii serios, ce cablaj ai nevoie pentru un amarat de 7805? Îl fixezi undeva pe un radiator si lipesti firele direct de pinii lui, cat se poate de usor si simplu. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 da, nu mai bine legai direct la sursa de pc pe parte de 5volti? Sursa are si 5 volti. AAAA scz acum chiar am scris aiurea(ai 9 volti) Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 aia este schema nu circuit circuitul arata ceva de genu https://www.google.ro/search?q=circuite ... 379%3B1878Circuit = schemă. Cablajul în sine nu e un circuit, la fel cum circuit designer nu-i totuna cu PCB layouter. Link spre comentariu
adrian98 Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 da, nu mai bine legai direct la sursa de pc pe parte de 5volti? Sursa are si 5 volti. AAAA scz acum chiar am scris aiurea(ai 9 volti)nu am cum sa il bag la pc cand vreau sa ma joc cu robotu nu umblu cu pcu dupa mine pt pc am un ftdi ft232rl Link spre comentariu
fritz_vali Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 da, nu mai bine legai direct la sursa de pc pe parte de 5volti? Sursa are si 5 volti. AAAA scz acum chiar am scris aiurea(ai 9 volti)nu am cum sa il bag la pc cand vreau sa ma joc cu robotu nu umblu cu pcu dupa mine pt pc am un ftdi ft232rlsingura solutie ramane schema lui spitfire. cumperi de la magazin, daca nu gasesti recuperat, lm7805 cu cele doua condesatoare vreo 3-4 lei costa maxim si ai rezolvat problema. Sa inteleg, ca tu doresti ca in acel robotel sa intre acele componente(adica stabilizatorul cu cele doua condesatoare); Link spre comentariu
adrian98 Postat Septembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2013 eu fac pe o placuta cu gauri stabilizatorul si il astasez pe sasiu si cu el alimentez arduino ftdi care daca imi intra mai mult de 5V se arde Link spre comentariu
MaesTTro Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Domnule constructor de roboti, nu cred ca ai ajuns la nivelul lui "ratza" pentru a-l invata ce este un circuit. Este lamurit destul de normal pe forum utilizarea stabilizatorului. Mb intilnesti greutati la realizarea circuitului? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum