Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stabilizator 5V

adrian98

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian98

5

• ratza

2

• fritz_vali

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Adrian, ala e cablaj, deci invata sa te exprimi asa cum ai fost sfătuit.Apoi, fii serios, ce cablaj ai nevoie pentru un amarat de 7805? Îl fixezi undeva pe un radiator si lipesti firele direct de pinii lui, cat se poate de usor si simplu.

Link spre comentariu

da, nu mai bine legai direct la sursa de pc pe parte de 5volti? Sursa are si 5 volti. AAAA scz acum chiar am scris aiurea(ai 9 volti)

nu am cum sa il bag la pc cand vreau sa ma joc cu robotu nu umblu cu pcu dupa mine pt pc am un ftdi ft232rl
Link spre comentariu

da, nu mai bine legai direct la sursa de pc pe parte de 5volti? Sursa are si 5 volti. AAAA scz acum chiar am scris aiurea(ai 9 volti)

nu am cum sa il bag la pc cand vreau sa ma joc cu robotu nu umblu cu pcu dupa mine pt pc am un ftdi ft232rl
singura solutie ramane schema lui spitfire. cumperi de la magazin, daca nu gasesti recuperat, lm7805 cu cele doua condesatoare vreo 3-4 lei costa maxim si ai rezolvat problema. Sa inteleg, ca tu doresti ca in acel robotel sa intre acele componente(adica stabilizatorul cu cele doua condesatoare);
Link spre comentariu

Domnule constructor de roboti, nu cred ca ai ajuns la nivelul lui "ratza" pentru a-l invata ce este un circuit. Este lamurit destul de normal pe forum utilizarea stabilizatorului. Mb intilnesti greutati la realizarea circuitului?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări