Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema :suna sirena la alarma,f incet,dar suna !

Vizitator paradox_utopic

Postări Recomandate

Vizitator paradox_utopic

am deconectat sirena pt ca am constatat urmatoarele :SIRENA SUNA,,,e adevarat..f incet,,dar suna ca si cum ar fi in alarma...in rest,sunctioneaza normal..am un master-eagle...daca are cineva o idee....despre ce are si cum se poate repara

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• dancostea2002

1

• leo 17

1

Top autori în acest subiect

Vizitator paradox_utopic

"Pai nimic, ce sa arate?Sirena suna cand e alimentata cu 12V.Poti s-o probezi si separat, o decoectezi de la instalatie si o alimentezi direct de la acumulator." O REZISTENTA ? O TENSIUNE ? PAI DA,DAR ASTA E ALIMENTATA...CA SUNA..MAI INCET..!!! O SA SCOT SIRENA ,SA O VERIFIC SEPARAT. ORICUM,AM GASIT UNA PRIN CASA (12V 20W) O PROBEZ SI CU ASTA...

Link spre comentariu

sirena nu are nimic.refa legatura la masa a alarmei.principial ,sirena este pilotata de microcontrolerul PIC16F58 (la tine este personalizat eaglemaster),care trimite semnal in inversorul ULN2003,printr-un tranzistor spre iesire alarma.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări