Vizitator paradox_utopic Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 am deconectat sirena pt ca am constatat urmatoarele :SIRENA SUNA,,,e adevarat..f incet,,dar suna ca si cum ar fi in alarma...in rest,sunctioneaza normal..am un master-eagle...daca are cineva o idee....despre ce are si cum se poate repara Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 desfa sirena si ai pe o placa 4 tranzistori pe care ii vei masura si la fel fa cu difuzorul care e pe un con din plastic .cred ca problema e cu tranzistori care comanda difuzorul Link spre comentariu
Vizitator paradox_utopic Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 nu e mai usor sa cumpar alta sirena !? daca pun aparatul pe iesirea de sirena,in stand-by,ce trebuie sa-mi arate ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Pai nimic, ce sa arate?Sirena suna cand e alimentata cu 12V.Poti s-o probezi si separat, o decoectezi de la instalatie si o alimentezi direct de la acumulator. Link spre comentariu
Vizitator paradox_utopic Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 "Pai nimic, ce sa arate?Sirena suna cand e alimentata cu 12V.Poti s-o probezi si separat, o decoectezi de la instalatie si o alimentezi direct de la acumulator." O REZISTENTA ? O TENSIUNE ? PAI DA,DAR ASTA E ALIMENTATA...CA SUNA..MAI INCET..!!! O SA SCOT SIRENA ,SA O VERIFIC SEPARAT. ORICUM,AM GASIT UNA PRIN CASA (12V 20W) O PROBEZ SI CU ASTA... Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 sirena nu are nimic.refa legatura la masa a alarmei.principial ,sirena este pilotata de microcontrolerul PIC16F58 (la tine este personalizat eaglemaster),care trimite semnal in inversorul ULN2003,printr-un tranzistor spre iesire alarma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum