Vizitator jrj76 Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Salut.Am nevoie de un sfat pentru realizarea a 2 incinte pentru 2 boxe auto ovale de dimensiuni standard 9x6" care se vor monta intr-o masina cu anumite particularitati.Anume:- Masina este una de teren cu 2 portiere, cu 2 scaune fara bancheta spate cu un bord ingust. - Nu se pot monta direct boxele in portiere sau in zona bordului sau in peretii laterali din spatele scaunelor din fata, exclus usile spate.- Nu agreez ideea de prindere a incintelor pe podea sau in spatele scaunelor acea zona are alta destinatie.- Solutia practica si estetica este construirea unui rollbar in spatele scaunelor iar incintele sa fie prinse de rollbar sau acesta sa treaca prin ele la nivelul tavanului.- Nu imi permit sa le fac prea adanci pentru ca ar incomoda la vizibilitatea prin luneta dar ar fi si inestetice.Intrebari:- Ce material aleg pentru construirea incintelor?- Care este grosimea materialului?- Care sunt dimensiunile optime ale unor astfel de incinte? Incinta poate avea o suprafata destul de mare dar nu poate avea o adancime mare- Gaurile de refulare a aerului sunt obligatorii pe suprafata incintei din spatele boxei? La mine acea parte va fi aproape lipita de tavan. Intentionez se le pozitionez lateral. E corect?Boxele sunt Hertz si se vor conecta la un Kenwood, context in care as vrea sa scot tot ce se poate din ele si am nevoie de sfaturile voaste.LE: mai e un aspect... daca cineva este amator si priceput sa le construiasca m-ar scuti de timp pretios. Mai mult imi place ideea sa trec cu teava rolbar-ului prin incinte, vor fi cate 2 tevi care vor traversa prin fiecare incinta (pentru robustete si stabilitate), decat sa agat incinta de rollbar prin cleme, coliere, suruburi sau alte sisteme. Fireste contra cost, dar rapid.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum