raducioiu Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Buna dimineata,Am la reparat un TV Westwood diagonala 37cm (sasiu ST-V02-06), procesor ST92195C7B/MRP, memorie 24C16, care nu vede telecomanda. Am schimbat receptorul IR, am testat telecomanda la o statie pilot, cand apas un buton al telecomenzii pe pin-ul 1 al procesorului imi scade tensiunea de la 5V la 4,5V (banuiesc ca asta inseamna ca sesizeaza comanda primita) dar televizorul nu executa nicio comanda. Este posibil sa fie vinovat procesorul? si daca da, il pot inlocui cu un altul cu terminatia MSI (nu am unul identic cu cel din televizor) ? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Dumpul l-ai schimbat?Eu as testa cu alta telecomanda?N18 este telecomanda? Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Am pus o memorie goala si simptomul s-a mentinut. Nu am incercat cu dump sau alta telecomanda, sau telecomanda existenta la alt tv, nu am avut posibilitate. Comenziile dupa panoul frontal sunt bune. Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Din cate am vazut practic procesorul st92195 figureaza in datasheet fara terminatie,prin urmare daca pun un procesor cu alta terminatie difera soft-ul,deci si meniul.Pun unul de pe sasiul 11ak30 cu memoria aferenta si tv-ul va trebui sa functioneze,bineinteles si cu telecomanda compatibila sasiului de pe care am luat procesorul si memoria.As vrea sa-mi spuneti daca am gresit gandind asa.Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 la noi in ardeal este o vorba(sohan) care inseamna niciodata.Deci niciodata nu va functiona Tvul asta cu procesor de AK30. Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Sant de acord cu dvs daca imi spuneti de ce nu va merge.Dati-mi un argument solid.Dca e sa va dau si eu o lozinca aceasta spune "niciodata sa nu spui niciodata".Nu tebuie sa ne bazam decat pe fapte concrete si vreau sa stiu daca e ceva gresit in ceea ce am afirmat referitor la inlocuirea procesorului si a memoriei. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Argumentul solid este ca nu va merge.Au incercat si altii.Daca va merge ai descoperit america Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Dar exista si o explicatie a faptului ca nu merge?Cand ceva nu merge trebuie sa stii de ce. Link spre comentariu
raducioiu Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 si tacerea e un raspuns!Dar nu aduce un argument!Daca nu aveti argumente concrete nu raspundeti,pt ca intotdeauna trebuie gasita o a alta solutie decat ca "altii au incercat si nu merge".Mersi,astept si alte argumente!America afost descoperita.Si cine credea? Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 -pune o poza cu telecomanda pe care o ai la TV(este originala?)-ai modificat cumva "dump-ul" ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 nu va merge pentru ca aceste procesoare sant scrise ,,programate,, si au continut diferit de soft,e ca si cum ai pune 2 caini sa traga o caruta,tot 4 picioare un cap si o coada au si ei,dar ei au fost invata ti sa latre in curte,pesemene ca au sa latre la caruta si caruta tot pe loc v a ramane,oricum nu strica sa schimba ti quartul tel ecomenzii cu toate ca ea emite e posibil ca quartul sa o fi luat rasna,si sa emita aiurea,in mare parte orice telecomanda va aduce schimbari de tensiune la senzorul tv ului dv,dar asta nu inseamna ca telecomanda e buna si procesorul defect,urmari ti traseul de la senzorul tv ului pana in pinul procesorului si vede ti daca a ve ti acolo impulsuri,eventual imprumuta ti o telecomanda identica cu cea originala a tv ului si deabea dupa ce schimba ti si un sof la tv dati vina pe procesor,success Link spre comentariu
geoky Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Buna ziua, Mai pune cineva va rog un dump pentru acest tv echipat cu procesor terminatie MRP ? Multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 incearca cu asta ST92195C7B1-MRP.rar Link spre comentariu
geoky Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 este ok.multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum