dem3ntor Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 salut!intentionez sa cumpar un aparat pentru tratament cu aerosoli, pentru copii.ce marca sa urmaresc?sunt muulte marci si este greu sa ma hotarasc.nu vreau ceva scump, majoritatea sunt de la ~180-240ron.Multumesc! Link spre comentariu
soringt Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Salut,Iti recomand OMRON. Eu am unul si isi face treaba excelent.Pretul este intre 250 -300 lei, depinde unde gasesti. Cu bine,Sorin Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 ...idem . Am si eu pentru copii tot un Omron si pana acum si-a facut treaba....oricum cred ca este cel mai raspandit produs prin farmacii Link spre comentariu
dem3ntor Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 cat de mult conteaza presiunea de lucru?am vazut ca au presiune de la 0,8 la 4bar. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 ...am vazut ca au presiune de la 0,8 la 4bar Cum am spus mai sus am Omron tip: NE-C28-E...nu stiu ce presiune are... isi face treaba .....dar totusi 4 bar ...este cam mult. ( compresorul meu de la aerograf ...se duce la 6 bar )PS: practic nu stiu de ce ar fi nevoie de compresor de 4 bar ....din moment ce scopul este de a transforma amestecul de medicamente (lichide) intr-o "ploaie" de particule care sa fie aspirate natural de "pacient" ...prin respiratie normala prin masca speciala (...sau exista tratamente de administrat prin nas .... ) Link spre comentariu
awy1917 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Eu am luat JoyCare. Aveam nevoie urgenta pentru copil, si am luat ce aveau pe stoc in farmacie : http://www.linemed.ro/aparat-aerosoli-ultrasunete-Joycare-JC-114 Primul aparat s-a stricat in primele 3 minute , l-am returnat la farmacie , l-au schimbat , si cu cel nou (identic) nu am mai avut probleme. L-am folosit pana acum cam de 5-6 raceli de cate 4-5 zile . 3 sedinte pe zi. Partea buna la aparatele cu ultrasunete este ca termina doza in 6-8-10 minute, in comparatie cu cele clasice de ~20minute, deci se chinuie copilul mai putin. Nu inteleg la ce se refera cei 4 Barr din postul autorului, masca pentru administrare are niste gauri mari, tocmai pentru a asigura copilului o respiratie normala, nicidecum cu presiune. O caracteristica care ar fi bine de avut in vedere este lungimea furtunului. Aparatul pe care i-l am are furtunul cam scurt (~40-50cm) si era un chin administrarea : sotia tinea copilul (1an si cateva luni) in brate, care de cele mai multe ori plangea, si eu trebuia sa tin in mana aparatul aproape de el ca sa-i ajunga furtunul . Daca copilul este mai mare nu cred sa fie probleme. Un sfat : sa-l folositi doar dupa sfatul medicului, am citit undeva ca aerosolii sunt ca un fel de perfuzie , medicamentul intra direct in plamani si de acolo rapid in sange. Nu orice medicament se preteaza pentru aerosoli. Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Laica MD6026, are cineva? Link spre comentariu
Vizitator superman_2002 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Am eu Laika MD6026. Tocmai s-a stricat! Incerc sa-l repar. Temporizatorul de 12-14min functioneaza. Am descoperit ca tranzistorul final, 44h11 era dus. Am incercat in graba un 3055 si a iesit ceva fum din zona celorlalti tranzistori, se pare ca sunt din circuitul oscilatorului. Am inlocuit 3055-ul cu BUT12, tot nu obtin aerosoli. M-am gandit ca-i de vina traductorul ultrasonic (este pe 1.7 MHz). I-am aplicat prin placa de sunet semnal audio sweep si, pe la cativa KHz se auzea un chitait pe o subarmonica a celei de rezonanta. Deocamdata zace. Cand voi gasi ceva timp, ma reapuc de el. P.S. Un traductor expediat din China face vreo 2 luni pana la noi. Cred ca asta se duce si dupa aceea tranzistorul final. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum