Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Triac, diac

Postări Recomandate

Buna dimineata!As avea nevoie de un triac 60V la max.7A si un diac de control.Respectivele piese fac parte din montajul regulator de intensitate a luminii la un scaun stomatologic. De fapt doresc sa ma ajutati cu codul complet din seria BT, TIP, TIC, AC, SF, BUK. Sau, de la ce magazin bine aprovizionat din Bucuresti pot procura piesele respective? Pana acum am fost la doua magazine din sector 5 care din pacate nu au asa ceva.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• floring_69

3

• Kosmin

1

• Spitfire

1

• tepesa

1

Top autori în acest subiect

Maica Domnului nu prea e in sectorul 5... faci o confuzie.Am intrat la plezneala pe site-ul conexelectronic.ro si vad ca au BT 137/600 la 2,5lei/buc in stoc. E asa de greu sa dai o cautare?Nu cred ca ai calcat pe acolo.....sigur gaseau macar un triac prin sertare. Diace DB3 / GT32 vad ca ar fi vreo 2 modele pe acolo.

Link spre comentariu

Depinde ce sensibilitate trebuie sa aiba pe poarta acel triac.

Daca nu sunt cerinte in privinta sensibilitatii si vitezei de raspuns(iar prezenta diacului ma lasa sa cred ca nu ar fi),de ce 60V? Puteti pune si un triac care sa reziste la 600V si sa suporte minim 7A...

http://pdf.datasheetcatalog.com/datashe ... 39-600.pdf

Plus un banal diac DB3, care se deschide la cca.32V.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări