Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer A 777 putin ajutor din partea Profesionistilor !

djx700

Postări Recomandate

Legat de ce ''scoate'' un amplif la ieşire, chiar dacă nu se aude bine cu urechea băgată-n boxă, ampliful scoate întotdeauna ceva şi chiar e măsurabil, altfel nu ar funcţiona, ar fi oprit. Asta se găseşte specificat în datele tehnice, dacă e de firmă (de exemplu raportul s/z în dB, sau tensiunea de zgomot în uV).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Legat de ce ''scoate'' un amplif la ieşire, chiar dacă nu se aude bine cu urechea băgată-n boxă, ampliful scoate întotdeauna ceva şi chiar e măsurabil, altfel nu ar funcţiona, ar fi oprit. Asta se găseşte specificat în datele tehnice, dacă e de firmă (de exemplu raportul s/z în dB, sau tensiunea de zgomot în uV).

sau s-ar putea sa "scoata" vreo zumzaiala debitata de vreo bucla de masa , rezultata din vreo interventie "neautorizata" :rade:
Link spre comentariu

Asta e altă problemă, dar legat de muţenia unui amplif, aş considera că e ''mut'' dacă stau în faţa boxelor la distanţa optimă şi nu aud nici brum, nici fîs. Cu urechile-n difuri e altă poveste, iar cu căştile pe cap se aude şi mai clar orice zgomot.

Bun si pana la urma sunt amp. la care daca stai si asculti in liniste cu urechea in boxe sau casti nu se aude chiar nimic ??????????? Eu sunt foarte curios ! Confirm ca si amp. mele Pioneer A-777 , A-717 si A-616 MARK II au un fasait mic pe boxe si neconectate deloc pe nimic pe rca de intrare semnal si cu volumul la maxim ! Am mai avut multe amp. insa toate au avut un fasait mai mic sau mai mare in functie de amplificator , marca , serie etc. !
Link spre comentariu

Si eu am un mic fâsâit in boxe la ampliful meu facut cu LME49810 si sursa in comutatie, dar asta cand este conectat la calculator cu volumul dat la maximum si numai daca bag urechea in diful de inalteDaca dau potentiometrul la minim (intrarea pusa la masa) nu se mai aude absolut nimic si asta fara sa exagerez cu nimic !!!In rest brum, bâzâit sau alte zgomote audibile nu am

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări