Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alegere tv 54 cm

Postări Recomandate

Salutare, doresc sa cumpar un tv de 54 de cm si m-am orientat catre Toshiba 21n21 (promotie metro 3.6 mil) sau thomson 21mx132 - 4mil la altex. Stie cineva ceva despre acestea (ce tub au ce sasiu....daca sunt probleme). Merita sa cumpar in locul unuia din astea un samsung, daewoo sau panasonic (un pic mai scumpe).Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gusti

2

• Tavi

1

• hugo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

poti sa cumperi orice ca tot aia este , e vorba de noroc ... cat va tine tubul oricum nimic nu mai este ce scrie toshiba e orion , panasonic e tot daewoo , thomsonul e sasiu ITC008 ... nu pot sa imi dau o parere , nu cunosc sasiul pacat ca nu cunosti pe nimeni de incredere care vinde tv second, la 4 mil eu vand tv diagoala 68 stereo 100Hz , multipicture , iar cele diagonala 54 sunt pe alese la 2.5 - 2.7 miloane :smt006

Link spre comentariu

Multumesc inca o data pentru ajutorul acordat atat mie cat si participantilor la acest forum. Cred ca voi da cu banul.....asta e....Tv-ul este pentru bunica mea de la tara si nu vreau un sh. Macar sa tina cativa ani (2-3). Cat despre sh in general am o parere buna, dar si aici mai depinde de noroc si de cine ti-l vinde. Sunt oameni si oameni si daca nu-i cunosti....nu prea stii ce cumperi (mai ales ca nu sut un expert in tv - doar ma mai pricep si eu putin).

poti sa cumperi orice ca tot aia este , e vorba de noroc ... cat va tine tubul oricum nimic nu mai este ce scrie toshiba e orion , panasonic e tot daewoo , thomsonul e sasiu ITC008 ... nu pot sa imi dau o parere , nu cunosc sasiul pacat ca nu cunosti pe nimeni de incredere care vinde tv second, la 4 mil eu vand tv diagoala 68 stereo 100Hz , multipicture , iar cele diagonala 54 sunt pe alese la 2.5 - 2.7 miloane :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări