Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce reviste de electronica cumparati ?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

7

• djvas

4

• Tavi

3

• Electron

2

Top autori în acest subiect

eu cumpar cam tot ce gasesc pe piata, imi place si "Conex club" si "Tehnium"-ul (si-au revenit)PS: am acasa reviste care au avut doar o aparitie sau doar cateva numere... deci ce prind, aia cumpar :wink: ca nume de reviste am: RET, Electronistul, Radio, Tehnium (clasic si cel privat), Conex club, etc

Link spre comentariu

Inainte luam si Conex Club. Dupa aceea am renuntat pentru ca am considerat ca nu au articole destul de interesante pentru mine (amplificatoare, incinte acustice) si in loc sa introduca articole bune isi fac reclama. Asta m-a enervat cel mai tare.Acum nu mai iau decat TEHNIUM care mi se pare cea mai buna si cea mai practica revista de electronica.nig_ro, explica-mi si mie ce e cu TEHNIUM-ul clasic si cel privat. Sunt doua reviste distincte?

Link spre comentariu

dupa '90 (ca sa nu zic dupa marea revolutie din '89 :P ) au aparut 2 Tehnium-uri, cel care a fost si inainte si care e si acum.. si unul editat de o parte din colectivul vechii redactii.. in frunte cu dl. Serban Naicu (toata stima pentru articolele dansului 8) da' nu pentru faza asta).. care mai edita si revista RADIO... a fost un ceva si pe la tribunal... o perioada vechea revista s-a numit "Tehnium international".. pana la urma s-au lamurit treburile si s-a revenit si exista doar un Tehnium....

Link spre comentariu

Iar revista editata de Serban Naicu era mult mai interesanta si cu articole mai bune decat vechiul Tehnium . Mie sincer imi pare rau ca nu mai este :(

Link spre comentariu

Iar revista editata de Serban Naicu era mult mai interesanta si cu articole mai bune decat vechiul Tehnium

ai dreptate, da' omu' mai edita si revista RADIO, nu inteleg de ce n-o mai face... am observat ca acum scrie la "Conex club"
Link spre comentariu
Vizitator danutwilly

Eu unul cumpar pe langa conex club si Electronique Pratique si cateodata Electronique Magazine. As lua si Elektor dar nu gasesc sa le iau de la chiosc si trebuie sa fac abonament si nu prea imi convne

Link spre comentariu

pentru cei care doresc sa se aboneze la revista DEPANATORUL , cea mai buna revista de specialitate din Romania si cei care doresc sa primeasca si numerele mai vechi care le lipsesc, precum si suplimentele cu scheme si meniuri service, sa trimita un mail domnului Vasile Badila, redactorul revistei la adresa : [email protected]

Link spre comentariu

spre rusinea mea uitasem 2 reviste :oops: : Depanatorul si Electronica aplicata .. ultima aparitie e nr. 33/an.VI/martie-aprilie 2004 (la care este director editorial dl. Serban Naicu :wink: .. deci am lamurit-o cu scrisurile :oops: )

Link spre comentariu

sincer sa fiu nu am mai cumparat 1 revista de electronica de vre-o 4-5 ani (shame on me :oops: ) , de cand cu netu asta... :wink: In schimb am toata colectia Technium 74 - 94/95 :wink:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

slaba revista "electronica aplicata". daca o rasfoiti o sa vedeti ca de fapt directorul este acelasi cu cel de la InterNET SRL (Ofrim Dragos), http://www.inter-net.ro si isi face reclama la mai toate produsele pe care le comercalizeaza firma lui. ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu are o data fixa de aparitie.

De fapt si conex club face cam tot aia, doar ca dau mai multe scheme electronice.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări