NICA Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 va salut,in primul rand cunosc riscurile in a improviza un circuit de ionizare la gaz metan dar aceasta solicitare nu este pentru asa ceva. poate a facut cineva un circuit pentru electrodul de ionizare in scopul masuratorilor sau a automatizarii.rog postati,va multumesc. Link spre comentariu
asyx Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 o schema de principiu.problema la centrala? Link spre comentariu
NICA Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 multumesc foarte mult pentru schema.nu am probleme cu centrala,este pentru un scop mult mai nobil.amarata de centrala merge.am un cazan de tuica cu arzator cu gaz de multi ani si acum vreau sa-i pun o electrovalva ca sa nu stau permanent langa el si daca se opreste flacara sa-mi taie gazul. Link spre comentariu
Vizitator Leo24s Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 buna ziua ma intereseaza cum sa pacalesc electrodul de ionizare pentru ca vreau sa utilizez doar partea de hidraulica si electronica de la o centrala pe gaz iar incalyirea agentului termic sa o realizez pe o alta sursa de incalzire decat gaz. M-am blocat la acest electrod de ionizare care imi da eroare in placa de baza Link spre comentariu
Fulgerik Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Circuitul de automatizare al centralelor verifica acel semnal dar in acelasi timp verifica si secventa de aparitie a semnalelor astfel incat acel semnal nu este asa de simplu de simulat. Ce doriti sa construiti? Placa electronica din centala clasica controleaza vana de gaz, aprinderea, ventilatorul de evacuare, pompa de circulatie si temperaturile in circuitul hidraulic. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 buna ziua ma intereseaza cum sa pacalesc electrodul de ionizare pentru ca vreau sa utilizez doar partea de hidraulica si electronica de la o centrala pe gaz iar incalyirea agentului termic sa o realizez pe o alta sursa de incalzire decat gaz. M-am blocat la acest electrod de ionizare care imi da eroare in placa de baza Pune o dioda de cateva sute de volti in serie cu o rezistenta de ctiva megaohmi intre masa si electrod, catodul diodei spre electrod si anodul la masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum