MoshuLeo Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Placa de comanda a centralei s-a defectat in urma unei defectiuni la la retea CEZ-IREB.Microcontrolerul Atmel MEGA 329V nu mai este alimentat la pinii 21 si 64.Acesti pini sunt legati la ci incercuit pe poza atasata dar nu am nici o notatie pe el.Ar trebui sa fie un stabilizator de 3,3v sau 5v.Rog colegii care au o astfel de placa Honeywell CS0264C 5101141011 sa-mi spuna si mie ce scrie pe acest ci si ce tensiuni sunt pe cei 2 pini notati.Multumesc anticipat.Este foarte probabil ca Mega 329 sa se fi distrus cu aceasta ocazie a maririi tensiunii de la 230v la nu se stie cit.Poate stie cineva unde pot gasi o astfel de placa.(am gasit pe un site in Ucraina dar nu am incredere) Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Septembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Scuze acum am vazut ca nu am pus poza. Link spre comentariu
laur_12 Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 s-au un tranzistor cu rolul de stabilizator serie dupa cum se vede acolo ai o sursa comutatie cu ci sursa TNY.... nu ? Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Dan sursa este cu TNY274.Am rezolvat-o ,am tensiune la iesire din trado.Nu am pe acel ci care nu stiu ce este sau ce scrie pe el sa-l pot identifica, ca din el se alimenteaza Atmel MEGA329V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum