Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

7,4V/4,4Ah -> 5V

Vizitator beginner-ro

Postări Recomandate

Mai, imi cer scuze, ceea ce am zis eu nu s-a dorit a fi vre-un soi de insulta la adresa ta personal, ci doar la modul principial, personal nu sunt de acord cu ideea incarcarii cu 1C, nimic nu poate fi atat de important pe o tableta incat sa nu poti acorda cateva ore incarcarii, nu e nevoie sa incarci la maxim, fie chiar si 1/3 tot va asigura ceva timp de lucru la modul mai redus de activitate, este parerea mea si imi rezerv dreptul sa o pastrez, dar repet, nimic din ce am zis nu s-a dorit a fi o insulta la adresa ta, nimic nu-mi da acest drept, daca asta s-a inteles atunci imi cer din nou scuze.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

7

• Alexutz

5

• crispus

3

• Vlad Mihai

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Chargerele mai "noi" (au deja ani destui) Nokia scot 890mA (AC-8E) si exista si de 1200 (AC-10E). Acumulatorii de tableta au 3000-4500mA pt modele de 7". S-ar ajunge la 3A (maximum dat de sursa) doar cu tableta inchisa. Am incarcat Nokia cu 2576T adj; telefonul isi ia cat ii trebuie.

Link spre comentariu
Vizitator beginner-ro

Salutare,Ma intreba cineva tipul acumulatorilor din pack... nu stiu ce tip sunt, stiu doar ca sunt Li-Ion 3,7V/2200mAh 18650. Am atasat o poza in caz ca ajuta la identificare.Cat despre curent, cred ca 1000mAh sunt suficienti.Am fost astazi dupa LM2596 dar nu aveau pe stoc.

post-79468-139829681631_thumb.jpg

Link spre comentariu

personal nu sunt de acord cu ideea incarcarii cu 1C, nimic nu poate fi atat de important pe o tableta incat sa nu poti acorda cateva ore incarcarii, nu e nevoie sa incarci la maxim

Sînt o grămadă de cazuri cînd ai nevoie de aşa ceva, iar 500mA sînt insuficienţi. Mai era unul care a zis cîndva că 640kB de memorie sînt arhisuficienţi pentru oricine. Încărcarea cu 1C scurtează viaţa acumulatorului cu prea puţin ca să merite aşteptarea în plus.

Am fost astazi dupa LM2596 dar nu aveau pe stoc.

Poţi pune 2576 sau 2575 (varianta de 1A).
Link spre comentariu

Ok Bos, ai dreptate, imi cer scuze pentru interventiile mele de aici.PS: Ca ideie devreme ce se vorbeste de step-down cred ca se poate apela la un incarcator auto pentru tableta, din alea comerciale, se folosesc de comutatie deci randament destul de ok si cred ca ar putea functiona si la cei 7,4V...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări