Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

legare leduri pe muzica la cd-player auto

Vizitator wolfalex

Postări Recomandate

draga wolfalex potentiometrul nu trebuie neaparat pus de 220k merge si cu 100k iti spun asta din propia experienta si eu am facut schema pentru un logan si la inceput nu mergea ni da naibi dar iam dat in cele din urma de cap :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gab19

10

• Dr.L

7

• kinderu56

6

• UDAR

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator wolfalex

multumesc frumos gab....adica? in ce sens i-ai dat de cap? uitate putin la posturile mele anterioare te rog si corecteaza-ma.cum spuneam: am inversat piciorusele, am schimbat si la pot. legaturile si merge oricum as pune doar ca difera ori sensibilitatea ori sensul s.a. si inca nu mi-e clar care e varianta corecta. :cry: maine se anunta ziua cea mare, vreau sa pun circuitul in masina asa cum l-am conceput eu si sa v-il arat si voua cum a iesit :da o alta nelamurire ar fi ca vreau sa-i pun un switch-(pe 2 sa fie pe "direct" sa fie pur si simplu lumina si pe 1 sa lucreze circuitul, iar pe 0 sa nu arda nimic)-, e bine daca il conectez asa ca in poza :jytuiyu ?

post-65871-139829709381_thumb.jpg

Link spre comentariu

in cazul asta poti sa faci si asa ceva

deci daca tu ai facut schema cu tot ce trebe[inafara de potentiometru]si toate piesele cu valorile din schema aceasta ar trebui sa merga din prima p.s iti dau un pont daca vrei maresti sau scazi prin tatonari c1 iti merge ori pe bass ori pe inalte
Link spre comentariu
Vizitator wolfalex

mersi mult. deci e ok switchul pe plus cum am gandit(am intrebat asta, pentru ca in mintea mea parca nu arata bine legatura :jytuiyu mai ales pe pozitia 2 :nas: ) mersi inca o data, ne vedem cat de curand dupa ce filmez circuitul la lucru in masina.

Link spre comentariu

da ar trebui sa mearga a SI SA NU UITI SIGURANTA [iI PUI O SIGURANTA DE UN AMPER MAXIM 2 DEOARECE CONSUMUL MONTAJULUI NU E ATAT DE MARE VREAU SA TE MAI INTREB CEVA CATE LEDURI AI DE GAND SA FOLOSESTI

Link spre comentariu
Vizitator wolfalex

sunt incepator gabi :jytuiyu , nu am pe acasa altele, dar voi comanda :da am montat totul in masina, functioneaza, dar nu lumineaza ledurile decat foarte putin...Ai dreptate, trebuie sa schimb ceva la cicuit. DOAR T4 TREBUIE SA-L SCHIMB sau mai am si alte modificari de facut?multumesc mult gab

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări