gab19 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 draga wolfalex potentiometrul nu trebuie neaparat pus de 220k merge si cu 100k iti spun asta din propia experienta si eu am facut schema pentru un logan si la inceput nu mergea ni da naibi dar iam dat in cele din urma de cap Link spre comentariu
Vizitator wolfalex Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 multumesc frumos gab....adica? in ce sens i-ai dat de cap? uitate putin la posturile mele anterioare te rog si corecteaza-ma.cum spuneam: am inversat piciorusele, am schimbat si la pot. legaturile si merge oricum as pune doar ca difera ori sensibilitatea ori sensul s.a. si inca nu mi-e clar care e varianta corecta. :cry: maine se anunta ziua cea mare, vreau sa pun circuitul in masina asa cum l-am conceput eu si sa v-il arat si voua cum a iesit o alta nelamurire ar fi ca vreau sa-i pun un switch-(pe 2 sa fie pe "direct" sa fie pur si simplu lumina si pe 1 sa lucreze circuitul, iar pe 0 sa nu arda nimic)-, e bine daca il conectez asa ca in poza ? Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 deci tu vrei sa faci schema cu dublu rol ? Link spre comentariu
Vizitator wolfalex Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 da. cred ca asa se poate spune si asta e switch-ul: Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 in cazul asta poti sa faci si asa ceva Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 in cazul asta poti sa faci si asa ceva deci daca tu ai facut schema cu tot ce trebe[inafara de potentiometru]si toate piesele cu valorile din schema aceasta ar trebui sa merga din prima p.s iti dau un pont daca vrei maresti sau scazi prin tatonari c1 iti merge ori pe bass ori pe inalte Link spre comentariu
Vizitator wolfalex Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 mersi mult. deci e ok switchul pe plus cum am gandit(am intrebat asta, pentru ca in mintea mea parca nu arata bine legatura mai ales pe pozitia 2 ) mersi inca o data, ne vedem cat de curand dupa ce filmez circuitul la lucru in masina. Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 da ar trebui sa mearga a SI SA NU UITI SIGURANTA [iI PUI O SIGURANTA DE UN AMPER MAXIM 2 DEOARECE CONSUMUL MONTAJULUI NU E ATAT DE MARE VREAU SA TE MAI INTREB CEVA CATE LEDURI AI DE GAND SA FOLOSESTI Link spre comentariu
Vizitator wolfalex Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Pana la urma am sa folosesc benzi cu smd-uri 12V cele care le tai din 3 in 3.in fata cate 9 la sofer, 9 la pasager, iar in spate 6 si 6. Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 in cazul asta trebuie modificat tranzistorul t4[bc557]cu un ul de putere mai mare Link spre comentariu
Vizitator wolfalex Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 aici m-ai prins:( nu cred ca am maine de unde sa fac rost ca sa si aplic modificarea.care ar fi inlocuitorul lui 557B ? Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 sunt multe bd usor de procurat uri tu ce ai peacasa bd136-bd138-bd140 etc Link spre comentariu
Vizitator wolfalex Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 sunt incepator gabi , nu am pe acasa altele, dar voi comanda am montat totul in masina, functioneaza, dar nu lumineaza ledurile decat foarte putin...Ai dreptate, trebuie sa schimb ceva la cicuit. DOAR T4 TREBUIE SA-L SCHIMB sau mai am si alte modificari de facut?multumesc mult gab Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 in primul rand modifica t4 si apoi daca tot nu esti multumit de intensitatea luminoasa a ledurilor poti sa micsorezi prin tatonari r13 dar nu mai mult de 50k Link spre comentariu
gab19 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 video cu functionarea...{}}{}}}{}}}{}}}?????/????>>,>>><>>><?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum