Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere....

Vizitator daniel23

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• CBI

CBI 1 postare

Vizitator daniel23

Eu vroiam sa il folosesc cam la 65% maxim 80% (asta doar cand ascult o melodie care imi place) in rest doar cam la 25-35% as vrea sa il tin.Stiu ca 240 w aia sunt peak-power,vazusem undeva cum ca daca imparti puterea asta la 4 te aproprii de puterea reala.

Link spre comentariu
Vizitator dark_blaze

din poze nu pot sa-mi dau seama de calitatea difurilor dar la acel diametru, 10 cm cred... mai mult de sa zic cativa wati sinus nusi dk rezista. poti sa folosesti amplificatorul cu volumul dat pana incep distorsiunile... asta fara probleme.

Link spre comentariu
Vizitator daniel23

Sunt de 13 cm.In acest moment le folosesc in paralel legate la 2 sateliti de la un logitech x530 si abia daca sesizezi vibratia difuzorului ( vorbesc de volum 85-90%).O sa le incerc saptamana asta care vine vreau sa cumpar amplificatoru' si daca sunt distorsiuni mari cam ce difuzor as putea folosi, aceeasi dimensiune dar asa mai low budget.

Link spre comentariu
Vizitator dark_blaze

din cate vad eu preturile pleaca de la 75 de ron in sus, deci aveti de unde alege ca pret si ca performanta, ma refer la difuzoare de 13 cm auto ca cele specificate de dumneavoastra.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări