Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trusa tarozi si filiere Practiker cu probleme

seichter

Postări Recomandate

Imi pare rau sa te contrazic, dar pasul normal de la M10 este 1.5mm si nu 1.25.

Nu trebuie sa-ti para rau de gresala mea dar daca te duci intr-un magazin sa cumperi bare filetate cu 10, acestea au un pas de 1,25, la fel si suruburile asa ca am presupus ca normal ar fi de 1,25. De exemplu pentru mine "normal" este pasul filetului de la potentiometrii care aveau 10 cu 0,75 sau pasul de la dulia de bec pentru prinderea de lampadar 10 cu 1 iar mai nou 10 cu 0,5 pasul micrometric dar am si 10 cu 1,75 si nu stiu la ce folosesc, adica peste "normalul" prezentat de tine. :jytuiyu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dan57

3

• seichter

3

• Badman

2

• radu cnc

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De exemplu pentru mine "normal" este pasul filetului de la potentiometrii care aveau 10 cu 0,75 sau pasul de la dulia de bec pentru prinderea de lampadar 10 cu 1 iar mai nou 10 cu 0,5 pasul micrometric dar am si 10 cu 1,75 si nu stiu la ce folosesc, adica peste "normalul" prezentat de tine. :jytuiyu

Cred ca si eu am gresit putin cand am zis pas "normal".Am vrut sa spun pas STANDARD, iar pasul standard este unic pt fiecare diametru de filet, indiferent de ce pasi folosim noi la diverse aplicatii. Pt M10 acest pas este 1.5mm, ceea ce este si marcat pe trusa achizitionata.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări