Dan57 Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Imi pare rau sa te contrazic, dar pasul normal de la M10 este 1.5mm si nu 1.25.Nu trebuie sa-ti para rau de gresala mea dar daca te duci intr-un magazin sa cumperi bare filetate cu 10, acestea au un pas de 1,25, la fel si suruburile asa ca am presupus ca normal ar fi de 1,25. De exemplu pentru mine "normal" este pasul filetului de la potentiometrii care aveau 10 cu 0,75 sau pasul de la dulia de bec pentru prinderea de lampadar 10 cu 1 iar mai nou 10 cu 0,5 pasul micrometric dar am si 10 cu 1,75 si nu stiu la ce folosesc, adica peste "normalul" prezentat de tine. Link spre comentariu
mihaighe Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 dar daca te duci intr-un magazin sa cumperi bare filetate cu 10, acestea au un pas de 1,25, la fel si suruburile asa ca am presupus ca normal ar fi de 1,25.Toate tijele pe care le-am cumparat de la dedeman sau praktiker sau din targ au avut la M10 pasul de 1,5 mm.la fel si suruburile,poate esti tu ghinionist.http://www.gerotools.ro/webpages/servic ... hnice.aspx Link spre comentariu
Dan57 Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Toate tijele pe care le-am cumparat de la dedeman sau praktiker sau din targ au avut la M10 pasul de 1,5 mm.la fel si suruburile,poate esti tu ghinionist. Posibil. Link spre comentariu
ndc74 Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 De exemplu pentru mine "normal" este pasul filetului de la potentiometrii care aveau 10 cu 0,75 sau pasul de la dulia de bec pentru prinderea de lampadar 10 cu 1 iar mai nou 10 cu 0,5 pasul micrometric dar am si 10 cu 1,75 si nu stiu la ce folosesc, adica peste "normalul" prezentat de tine. Cred ca si eu am gresit putin cand am zis pas "normal".Am vrut sa spun pas STANDARD, iar pasul standard este unic pt fiecare diametru de filet, indiferent de ce pasi folosim noi la diverse aplicatii. Pt M10 acest pas este 1.5mm, ceea ce este si marcat pe trusa achizitionata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum