Sandu_alex_999 Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Deoarece am decis sa ma leg la cap cu un proiect destul de complicat si minutios m-am gandit sa pun cateva poze cu lucrarea , poate candva , cineva , intr-un moment de plictiseala o sa decida sa se apuce de asa ceva si poate ii va fi de folos. Din prima am intampinat probleme , am gasit de vanzare climatronicul dar omul cumparase o masina rasturnata pentru motor deci climatronicului nu i-a acordat prea multa atentie asa ca , omul a luat toata instalatia electrica cu tot cu motor si-a plantat-o pe cealalta masina. Ajuns acolo , am cautat tot ce apartine de instalatie , am taiat de pe instalatia electrica toate mufele care apartineau de clima. De-acolo a inceput cosmarul! Cam o saptamana mai la nimererala sau dupa ce mai gaseam pe net si prin scheme electrice am reusit cumva sa identific aproape toate firele si unde se leaga fiecare. Intre timp am demontat si aeroterma ca sa constat ca ceea ce erau odata clapete acum erau egale cu zero: Am cautat adanc in google si-am gasit pe un forum nemtesc ca cineva a pus ceva burete cu folie de aluminiu si mi-a placut ideea asa ca am incercat sa vad ce iese. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Urmatorul pas: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Cand am montat viper-ul stiam ca va fi provizoriu asa ca nu m-am chinuit cu aranjatul Intre timp am desfacut si aeroterma de pe masina si-am constatat ca avea clapetele intacte! Dupa care am desfacut iar si aeroterma climatronicului si-am inlocuit clapetele confectionate de mine. Refacerea traseelor electrice Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum