Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare climatronic pe Golf 3

Sandu_alex_999

Postări Recomandate

Deoarece am decis sa ma leg la cap cu un proiect destul de complicat si minutios m-am gandit sa pun cateva poze cu lucrarea , poate candva , cineva , intr-un moment de plictiseala o sa decida sa se apuce de asa ceva si poate ii va fi de folos.

:nebunrau:

Din prima am intampinat probleme , am gasit de vanzare climatronicul dar omul cumparase o masina rasturnata pentru motor deci climatronicului nu i-a acordat prea multa atentie asa ca , omul a luat toata instalatia electrica cu tot cu motor si-a plantat-o pe cealalta masina. Ajuns acolo , am cautat tot ce apartine de instalatie , am taiat de pe instalatia electrica toate mufele care apartineau de clima. De-acolo a inceput cosmarul! Cam o saptamana mai la nimererala sau dupa ce mai gaseam pe net si prin scheme electrice am reusit cumva sa identific aproape toate firele si unde se leaga fiecare.

Posted Image

Posted Image

Intre timp am demontat si aeroterma ca sa constat ca ceea ce erau odata clapete acum erau egale cu zero:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Am cautat adanc in google si-am gasit pe un forum nemtesc ca cineva a pus ceva burete cu folie de aluminiu si mi-a placut ideea asa ca am incercat sa vad ce iese.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sandu_alex_999

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cand am montat viper-ul stiam ca va fi provizoriu asa ca nu m-am chinuit cu aranjatul

Posted Image

Posted Image

Intre timp am desfacut si aeroterma de pe masina si-am constatat ca avea clapetele intacte! Dupa care am desfacut iar si aeroterma climatronicului si-am inlocuit clapetele confectionate de mine.

Posted Image

Posted Image

Refacerea traseelor electrice

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări