marian_braila Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 salutare. am o problema la wireless-ul laptopului ACER ASPIRE E1-531.imi arata ca driver-ul este corect instalat si functioneaza corect insa nu il pot gasi la retele si sa ma conectez prin wi-fi. mentionez ca am instalat pe el windows vista.multumesc Link spre comentariu
marian_braila Postat Septembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2013 nu are nimeni nici o idee sa imi functioneze wireless-ul Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Cauta alt driver. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 nici in win 7....nu merge se poate sa fie ceva hardware..... Link spre comentariu
marian_braila Postat Septembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2013 nici in win 7....nu merge se poate sa fie ceva hardware.....nu merge nici cu windows 7 ????? Link spre comentariu
jokerul verde Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 nici in win 7....nu merge se poate sa fie ceva hardware.....nu merge nici cu windows 7 ?????nu...am instalat eu pe un laptop ca cel din topic...si nu a functionat... Link spre comentariu
marian_braila Postat Septembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2013 sa mearga doar cu windows 8 ??? Link spre comentariu
jokerul verde Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 pai nu vede nici o retea wireless.....asa cum ai zis si tu... Link spre comentariu
marian_braila Postat Septembrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2013 pai nu vede nici o retea wireless.....asa cum ai zis si tu...si nu se poate face nimic? Link spre comentariu
nimeni_altci Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Deci iti apare iconita de wireless, zice ca ar cauta dar nu gaseste nici o retea? Link spre comentariu
marian_braila Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 nu apare nici o iconita. apare doar instalat wireless-ul si ca functioneaza fara nici o problema. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Incearca sa instalezi si LaunchManager ,il ai pe support.Posibil din taste Fn+F3 sa faca enable-disable doar la bluetoothAm intalnit asta la multi producatori. Link spre comentariu
Vizitator vasyle_123 Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 dezinstaleaza driverele vechi si instaleaza driverele noi de la www.acer.com/worldwide/.../download.htm ,si alegi tara,os,...va merge sigur bafta Link spre comentariu
marian_braila Postat Octombrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2013 multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum