Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut

Vizitator adrianadrian

Postări Recomandate

Vizitator adrianadrian

am si eu un genius 5000 modificat ca statie schimbat finali transformator etc e de mult timp asa si de curand de 2 zile am facut o cutie de statie mai mica ca era prea mare,si din greseala am rupt niste fire de curent,si cand am incercat sa le leg cum mi-am adus aminte ca erau,cand lam bagat in priza surpriza mi-au sarit sigurantele in casa:))) si numai stiu cum sa leg curentu va rog frumos din suflet ajutati-ma.si scz daca am postat unde nu trebuia dar sunt incepator pe cont si am citit pe net ca va mai pricepeti ajutati-ma va rog frumos:D si aici e un link cu pozele de curent:D,va rog spuneti-mi cum as putea sa le leg sa numai fac scurt http://www.site cu continut explicit.ro/32863781.5

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

1

• Marian

1

• petreelectronic

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am incercat si eu dar vad ca nu poate fi accesat, e posibil sa fie un site cu probleme, sau blocat de server...

LE: Mda, nu stiu daca elforum blocheaza site-ul ala sau altul este motivul dar accesandu-l copiat m-am lamurit de ce nu e bine sa mearga, e o mare porcarie! Folositi site-uri serioase nu porcaciuni...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări