Vizitator adrianadrian Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 am si eu un genius 5000 modificat ca statie schimbat finali transformator etc e de mult timp asa si de curand de 2 zile am facut o cutie de statie mai mica ca era prea mare,si din greseala am rupt niste fire de curent,si cand am incercat sa le leg cum mi-am adus aminte ca erau,cand lam bagat in priza surpriza mi-au sarit sigurantele in casa:))) si numai stiu cum sa leg curentu va rog frumos din suflet ajutati-ma.si scz daca am postat unde nu trebuia dar sunt incepator pe cont si am citit pe net ca va mai pricepeti ajutati-ma va rog frumos:D si aici e un link cu pozele de curent:D,va rog spuneti-mi cum as putea sa le leg sa numai fac scurt http://www.site cu continut explicit.ro/32863781.5 Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Unde sunt pozele de ... curent ? Link spre comentariu
Vizitator adrianadrian Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 h t t p : / / w w w . g i r l s h a re .r o / 3 2 8 6 3 8 2 9 . 9 incearca asa dar fara spatiile libere Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Pune linkul corect !! > nu treb. cu spatii, etc. !! Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Am incercat si eu sa pun un link ieri.....nu mai merge. Link spre comentariu
Vizitator adrianadrian Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 poti sa ei id meu ?sa vb pe mess:D ca am pozele in laptop Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Am incercat si eu dar vad ca nu poate fi accesat, e posibil sa fie un site cu probleme, sau blocat de server... LE: Mda, nu stiu daca elforum blocheaza site-ul ala sau altul este motivul dar accesandu-l copiat m-am lamurit de ce nu e bine sa mearga, e o mare porcarie! Folositi site-uri serioase nu porcaciuni... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 22, 2013 Administratori Partajează Postat Septembrie 22, 2013 adrianadrianINTAI CITESTE REGULAMENTUL FORUMULUI, PANA NU FACI ASTA TE ROG SA NU MAI SCRII NIMIC PE ACEST FORUM ! Link spre comentariu
Postări Recomandate