emy_dx Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Va salut.Am cumparat un touch screen nou la acest telefon si nu reusesc sa calibrez telefonul.In meniul lui nu am gasit nimic de calibrare,am incercat cu combinatia *#0*# apare LCD Test iar la punctul 9 am doar Touch test,apoi apare niste x-uri si cand vreau sa apas intr-un loc apare x-ul in alt loc,e un chin pana nimeresc tastele si icoanele din menu.Stie cineva cum se face calibrarea la acest telefon,sau e touch-ul defect? Link spre comentariu
TestPoint Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 ai aici codurile de la tlf...cred ca ar trb sa ii dai un reset total ca sa fie ca din fabrica,ai grija sa iti salvezi datele din telefon,ca le poti pierde.*#0*#*#232337# Bluetooth*#1234# Software version*#1111# FTA S/w version*#2222# Hardware info*#06# imei*#0206*8376263# F/W and H/W version*#0*# Test menu*#0228# battery info*2767*3855# Master Reset*#4777*8665# Gprs info Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 multumesc pe aceasta cale celui care a initiat topicul am reusit si eu sa repar to acelas defect la 480 meu Link spre comentariu
TestPoint Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Va salut.Am cumparat un touch screen nou la acest telefon si nu reusesc sa calibrez telefonul.In meniul lui nu am gasit nimic de calibrare,am incercat cu combinatia *#0*# apare LCD Test iar la punctul 9 am doar Touch test,apoi apare niste x-uri si cand vreau sa apas intr-un loc apare x-ul in alt loc,e un chin pana nimeresc tastele si icoanele din menu.Stie cineva cum se face calibrarea la acest telefon,sau e touch-ul defect?Daca doresti sa iti faci upgradul de firmware si sa adaugi si limba romana in meniul telefonului sa imi dai un pm si iti trimit adresele de unde sa descarci toate fisierele de care ai nevoie pentru a face upgradul si o noua actualizare a telefonului.... Eu am avut unul la fel si i-am facut si e mult mai bun dupa actualizare pentru ca se schimba si meniul,alte iconite...etc Link spre comentariu
florin mulies Postat Octombrie 7, 2013 Partajează Postat Octombrie 7, 2013 raspunsul l-ati dat singur. apasand pe acele x-uri calibrati touchul. mai mult de 5, 6 x-uri nu va apar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum