validae Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Va salut, am nevoie urgent de internet mobil pentru copil care a plecat la liceu si am luat o cartela Digi si un modem stick de ocazie Momo Design MD@ provenind din Italia cu care cred ca m-am cam tepuit. Cel care mi l-a dat zicea ca-l are de la o firma desfiintata si e compatibil cu Digi RDS, si din pacate nu am avut pe moment cartela si calculator la indemana sa-l incerc, dar oricum l-am luat cu 40 lei. Am cautat pe net si nu am gasit inca driverul necesar. Ma asteptam sa fie ca modemurile Digi, cu softul inclus pe stick (plug&play) dar n-a fost sa fie. Poate stie cineva un driver potrivit sau s-a mai confruntat cu asa ceva, v-as fi recunoscator icon_jook Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 poate va ajuta acest linck>http://www.mywave.it/mod/win.php Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Multumesc, dar la mine Windows nu-l recunoaste, doar il detecteaza si nu gaseste driver. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Pai cred ca trebuie sa urmati instructiunile de la "Aggiornamento MD-@"pentru a updata firmwareul acestui modem...din ce imi dau eu seama nu merge pe orice sistem windows...decat daca reusiti sa updatati firmwareul...dar nu va pot garanta ca va merge ...si mai ales daca va functiona cu cartela digi... Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Am sa incerc si actualizarea de firmware, poate reusesc ceva, dar cred ca am luat teapa cu modemul asta, aveam in aceeasi zi ocazia sa iau altul plug@play cu proba, dar cel de la care l-am luat a fost mai insistent si eu mai credul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum