bubusmecherul Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 detin acest telefon adus din grecia,cred ca este codat,NOKIA MODEL 6700S, TYPE RM-576,MADE IN HUNGARY,pot sal deblochez,sau sal resoftez acasa,cablu de date am,trebuie vreun program anume,sau nu se poate,apare prima data pe dysplay nokia,dupa care ceva scris in greceste,si ramane asa,foto. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Citeste intai aici: http://elforum.info/viewtopic.php?f=18&t=1064 Te-ai luat de telefoane? Nu mai vine nimeni cu televizorul? Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Ai nevoie de un box pentru nokia, altfel nu prea poti face mare branza cu softurile free. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Septembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2013 stie cineva cat mar costa decodarea lui. Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Acum am verificat mai atent, este un SL3, nu se poate face numai cu box-ul. Eu decodez SL3-uri cu 80 de lei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum